DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Muhalefetten operasyon ve gözaltılara sert tepki

Muhalefet partilerinden ve isimlerinden CHP’li belediyelere operasyon ve gözaltılara ilişkin tepkiler geldi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Muhalefetten operasyon ve gözaltılara sert tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın: Borsayı düşündüğünüz kadar adalet kaygınız olsaydı keşke. Bir milleti böyle teslim alamazsınız, alamayacaksınız.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir: Yargıyı, iktidarını sürdürebilmek için sopa gibi kullananlar, günü geldiğinde gerçek adaletin önünde hesap verecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Siyasi değerlendirme yapacak bilgi ve veriye sahip değilim ama şunu söyleyebilirim; görülen o ki patron çıldırmış.

DEM Parti: Seçme ve seçilme hakkının sürekli olarak tehdit altında tutulması, yalnızca siyasi partileri değil, Türkiye’nin toplumsal barış ve demokratik çözüm umudunu da hedef almaktadır.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Kendi yolsuzluklarını göz ardı edip başkalarının yolsuzlukları ile mücadele ettiklerini iddia edenler ahlaka da adalete de ihanet ederler.

SP Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Niyet hukuksa, adaletin terazisi herkesi eşit tartmalı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: AK Parti, çalışmadan, milletin rızkından çalarak kazanmayı zaten adet edindi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş: Madem Aziz İhsan Aktaş herkese para dağıtmış, o zaman bu kirli düzen sadece muhalif başkanları mı hedef alacak? Para verilen AK Partili isimler nerede? ● ANKARA Milliyet 

Hükümetten yanıt: Soruşturmalar hukukun gereği

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Adli soruşturmalar, hukukun gerekleri doğrultusunda ve tamamen yasal sınırlar içinde sürdürülmektedir.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Özel’in Cumhurbaşkanımızın sandıktan korktuğunu söylemesi, siyasi cehaletin zirvesidir.

YORUM YAP