DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

100’ÜNCÜ YILDA 100 PROJE

Yayınlanma Tarihi : Google News
100’ÜNCÜ YILDA 100 PROJE

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın da katılımıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla buluştu, Cumhuriyetin 100’üncü yılında 100 proje sözü verdi.

Haber: Nezih VAROL

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş’ın da katılımıyla beraberinde Şube Müdürleri Özgür Yıldız, Üçler Yıldırım, Yüksel Beroje ve Emel Bayer ile basın mensuplarını ağırlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Kahvaltılı buluşmada gazetecilere hitaben konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş, “Bakanlığımızın Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Halk Eğitim Merkezi’nde sıfır yaşından ölünceye kadar bütün vatandaşlarımızın eğitimde bulunmalarını, eğitime katkı sağlamaları yönünde her türlü bakanlığımızın belirlediği modül üzerinden kurslar açıyoruz, modülde olmayan kursları da talepler üzerine kendimiz modülünü oluşturup gönderiyoruz. 2022 yılında özellikle Yunusemre’yi ve Manisa’yı tanıtıcı kurs programı hazırladık, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bütün kursları açmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Daha sonra konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Oğuz da şu ifadelere yer verdi: “Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi olarak 2022 yılında 2 bin 251 kurs açtık, bu kurslara 37 bin 238 kursiyer katıldı, yani açtığımız kurslara katılan kursiyer sayısı bakımından Yunusemre ilçemizin nüfusunun yüzde 15’ine hitap ettik, bakanlığımızın belirlediği yüzde 15 sınırına ulaştık. Bu bizim için yeterli mi, değil, 2023 yılının Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olması nedeniyle 100’üncü yılda 100 etkinlik mottosuyla çalışmalarımıza başladık. İlk etkinliğimizi Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımızla gerçekleştirdik, ikinci etkinliğimizi de her zaman yanımızda olan siz gazetecilerle birlikte yapıyoruz.”

YORUM YAP