DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Manisa’daydı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Manisa’daydı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanlarından Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan ve kısa zamanda büyük destek görüp, özellikle de oylarını son süreçte arttıran Gelecek Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Manisa’daydı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Manisa’da program çerçevesinde parti il binasında partililerle bir araya geldi, ardından esnaf ve bazı STK’larla buluştu.

Gerçekleşen buluşmaalarda çalışmaları ve partisinin vizyon ve hedeflerinden bahseden Demir, “Türkiye’nin geleceğinin anahtarı Gelecek Partisi’ndedir. Bu nedenle partimize her geçen gün vatandaşlarımızın desteği ve teveccühü artmakta. Bu devran böyle gitmeyecek” diye konuştu.

Esnafın çektiği tüm zorlukları bildiğini kaydeden Demir, “Bu devran böyle gitmeyecek. Gelecek gelecek esnafın, memurun, işçinin ve çiftçinin yüzü gülecek. Kendi çalıp kendi söyleyen bir iktidara dur deme zamanı geldi de çoktan geçiyor bile. Din tüccarlığı üzerinden yapıaln siyasete artık milletimizin karnı tok ve vatandaşımız gereken cevabı sandıkta verecek, harem saltanatı değil demokrasi kazanacak” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir esnaf ziyaretinin ardından Manisa Tabip Odasını da ziyaret ederek Hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” sözlerini ileten Demir, “Birileri ne kadar ‘Giderlerse gitsinler” diyorsa partim adına buradan sesleniyorum; “Talihsizce sarfedilmiş o söz yok hükmündedir. Hipokrat yemini etmiş kıymetli, saygıdeğer Hekimlerimiz; Bu devlet, bu ülke, bu millet sizden hizmet bekliyor, güveniyor. Biz her zaman sizi şükran duyguları içerisinde destek vermeye, yanınızda durmaya hazırız” dedi. Manisa Tabip Odası Başkanı Şahut Duran ise gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Manisa Tabip Odası’nin ardından Manisa Akademik Odalar Birliği, Turizm Derneği, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile esnafı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’i ziyaretleri esnasında Gelecek Partisi İl Başkanı Nurten Onultmak, Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven, Şehzadeler İlçe Başkanı Yunus Karadağ ve parti yöneticileri eşlik etti.

YORUM YAP