DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Onultmak’tan Ahmet Davutoğlu’na; “Yolunuz yolumuzdur”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Onultmak’tan Ahmet Davutoğlu’na; “Yolunuz yolumuzdur”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu imzasıyla kaleme alınan ve Sivil Toplum Kuruluşlarına gönderilen 3 sayfalık manifesto değerindeki çağrı mektubu tüm kesimlerden büyük ilgi ve destek gördü. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak Davutoğlu’nun yanında olduklarını kaydederek, “Yolunuz yolumuzdur” mesajı verdi.

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu imzasıyla kaleme alınan ve STK’lara yollanan mektuptaki tüm hassasiyetleri kayıtsız koşulsuz desteklediklerini belirtti.

“Hain” ve “liyakatsiz” ithamlarına karşı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yüzleşme çağrısında bulunduğunu ancak bu çağrıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere iktidar cephesinden yanıt verilmediğine dikkat çeken Onultmak, “Hem yakışıksız ithamlarda bulunacak, hem de dürüstlüğü, saygınlığı, ahlak ve tertemiz siyasi duruşuyla herkesin takdirini toplayan Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na siyaset ve herşeyden önce insanlık dışına çıkarak etmedik hakaret bırakmayacaksınız, ardından da Sayın Genel Başkanımızın, “Gelin yüzleşelim” çağrısına sessiz kalacaksınız. Bu sizin maalesef Türkiye’yi ne durumlara getirdiğinizin ve kirli siyasetinizin yansımasıdır. Hodri meydan bir an önce sandığa gidilsin ve kadirşinas milletimiz en demokratik şekilde hakedenlere gereken dersi versin” şeklinde konuştu.

YORUM YAP