DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Jose Mourinho Fenerbahçe’de!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Jose Mourinho Fenerbahçe’de!

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile iki yıllık anlaşma sağladı. Mourinho, Ülker Stadyumu’nda resmi imza töreninde, ” Şu andan itibaren bende sizin ailenizden biriyim. Bu forma artık benim bir derim, bir kemiğim gibi. Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

MOURINHO: BU FORMA TIPKI DERİM, KEMİĞİM GİBİ

Jose Mourinho konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim. Futbol, bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Ali Koç’u tanıdığımdan beri gerçekten şunu söyleyebilirim ki, burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum, sizin bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Futbol, bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Normalde hocalar zaferlerden sonra bu sevgiyi görür ama ben bu sevgiyi şimdiden hissediyorum. Şu andan itibaren bende sizin ailenizden biriyim. Bu forma artık benim bir derim, bir kemiğim gibi. Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç imza töreninin ardından tek tek tribünleri gezdi ve fotoğraflar çekildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç imza töreniyle ilgili açıklamasında “Bugün attığımız bu imza; Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin, yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdesidir, müjdeleyicisidir.” dedi.

 

 

 

YORUM YAP