DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

40 KADIN 40 ÖDÜL

Yayınlanma Tarihi : Google News
40 KADIN 40 ÖDÜL

Bu yıl 1’incisi düzenlenen Saat Kulesi Uluslararası Altın Zirve Ödülleri töreninde alanında başarılı 40 kadına 40 ödül verildi.

Haber: Nezih VAROL

Bu yıl 1’incisi düzenlenen Saat Kulesi Uluslararası Altın Zirve Ödülleri töreni İzmir Kemeraltı’nın tarihi ve gözde mekanlarından Lagora’da gerçekleşti. Ekonomik Kalkınma ve İş Dünyası Derneği’nin ev sahipliğinde Vizyon Ajans’ın organize ettiği gecede, Sanat, Kültür, Moda, Edebiyat ve İşdünyası’nda başarıya ulaşmış 40 kadına plaketleri takdim edildi.

İş, sanat ve medya dünyasının tanınmış simalarının davetli olduğu geceye Hacivat-Karagöz ve illüzyonist gösterim ile sahnede gerçekleşen sürpriz evlenme teklifi renk kattı. 40 başarılı kadın arasında yer alarak plaket takdim edilen İzmir’in tek kadın taksi şoförü Sevim Kaykaç davetlilerden büyük alkış aldı. Organizasyonu başarıyla tamamlayan Taner Özgür, “Vizyon Medya olarak bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz, 1.Saat Kulesi Uluslararası Altın Zirve Ödülleri törenimiz ’40 Kadın 40 Ödül’ teması ile alanında başarılı olan kadınlara ödüllerini takdim ettik. Emeği geçen herkese canı gönülden çok teşekkür ederim” dedim.

YORUM YAP