DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ATABERK’E GÖZ KULAK OLUN

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ATABERK’E GÖZ KULAK OLUN

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde hiç bir geliri olmayan babası ve öğrenci olan iki kardeşiyle birlikte yaşayan 6 yaşındaki Ataberk’in kulakları duymuyor, bir kulağı protez ve gözleri de görme yetisini kaybetmek üzere.

Haber: Nezih VAROL

İki kulağı duymayan, bir kulak kepçesi olmadığı için protez takılan ve gözleri de görme yetisini kaybetmek üzere olan henüz 6 yaşındaki Ataberk için gerekli olan ameliyatlarına destek sağlayacak hayırseverler aranıyor. Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde hiç bir geliri olmayan babası ve öğrenci olan iki kardeşiyle küçük Ataberk’in annesi Muhsine Hacıoğlu, üç ay önce beyin tümörü nedeniyle vefat etti. Babası Ercan Hacıoğlu ise eşini kurtarabilmek için tedavi sürecinde tüm birikimini yitirdi. Önce eşi, şimdi de evladı için hastane hastane dolaşan Ercan Hacıoğlu düzenli bir işte çalışamaz oldu. Kiraladığı küçük bir evde üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren aileye dayıları sahip çıktı.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Yardıma muhtaç ailenin haberini alan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, Engelli Komisyonu Başkanı ve Cansuyu Derneği Saruhanlı Temsilcisi Arife Çelikel de aileye ulaşarak küçük Ataberk’in tedavisi için çalışma başlattı. Arife Çelikel, Ataberk’in bir kulağının kapalı olduğunu, kepçesi bulunmadığını, bu nedenle protez yaptırdıklarını, diğer kulağında ise yüzde 50 işitme kaybı olduğunu, göz damarlarında çatlamaların meydana geldiğini, kulak ve göz ameliyatlarının acilen gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Kulağı duymayan, gözleri de görme yetisini kaybetmek üzere olan Ataberk için hayırseverlerden bağış topladıklarını belirten Arife Çelikel, “Hem küçük Ataberk’in sağlığına kavuşması için mücadele veriyoruz, hem de diğer iki kardeşin eğitim giderlerine destek olmaya çalışıyoruz, ailenin refahı, ihtiyaçlarının karşılanması çok önemli, özellikle Ataberkimizin tedavisi ve ameliyatları için hayırseverleri destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAP