DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BABACAN MANİSA’DAN MEMNUN

Yayınlanma Tarihi : Google News
BABACAN MANİSA’DAN MEMNUN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın başkanlığında gerçekleşen 14’üncü İl Başkanları toplantısına katılan Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ekibine gönderdiği mesajda, “Genel Merkezimizin Manisa’ya olumlu bakışı sizlerin özverili çalışmalarıyla devam ediyor” dedi.

Haber: Nezih VAROL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın başkanlığında başkent Ankara’da gerçekleşen 14’üncü İl Başkanları toplantısı, yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi havayı iyice ısıttı. AKP iktidarının ilk dönemlerindeki sosyoekonomik başarıyı sahiplenen Ali Babacan kurduğu cümlelerle rakiplerine tedirginlik verdi. Bir kriz ortamı olduğunu ve bu krizi de düzeltmenin kendilerine nasip olacağını ifade eden Babacan şunları söyledi: “Durum öyle görünüyor, bu krizi de çözmek bize nasip olacak, biz gelirsek krizi altı ayda çözeriz, geçmişten iyisiyle kötüsüyle ders çıkarılmalı, tecrübe edilmeli, biz mutlak yoksulluğu ortadan kaldırmış, ekonomiyi hukuk ve demokrasi sistemiyle birlikte düze çıkarmıştık. Bunlar kayıtlıdır, ama demokrasiden uzaklaşılarak tek adam uygulamasına geçilmesi, tekrar mutlak yoksulluğa dönülmesine neden oldu. Enflasyonu düşürmüştük, bugün bırakın iki haneliyi, üç haneli enflasyona geldik, ülkeyi perişan ettiler, mahvettiler, bağımsız bir merkez bankasıyla ekonomi düze çıkmışken, laf dinlemiyor diye insanları görevden aldılar, dört imzayla merkez bankasını yönettiler, şimdi laf dinleyen yöneticilerle ekonominin ne hale geldiğini gördük. Paradan altı sıfırı biz atmıştık, onlar geldi hemen bir sıfırı eklediler, ülke insanı, gençler yurtlarını bırakıp gidecek konuma geldi. Döviz kuruna yıllarca istikrar sağladık, bıraktığımızda dolar 2 lira 90 kuruştu, şu anda 18 liranın üzerinde.”

14’üncü İl Başkanları toplantısında Genel Başkanı Babacan’la görüntüsünü sosyal medya üzerinden ‘Akp’ye VEDA
Türkiye’ye DEVA #HepimizinDevası’ mesajıyla ekibiyle paylaşan Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek de duygularını şöyle ifade etti: “Kıymetli yol arkadaşlarım, Genel Merkezimizin Manisa’ya olumlu bakışı sizlerin özverili çalışmalarıyla devam etmektedir. Hepinize ayrı ayrı minnetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Sizlerle aynı yolda yürümenin haklı gururunu yaşıyorum. Daha büyük başarılara da imza atacağımıza yürekten inanıyorum”.

YORUM YAP