DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘Adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa…?’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
‘Adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa…?’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haftalık Basın Toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Konuşmasının bir bölümünde ‘Bir ülkede adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa o ülkede adalet yok demektir!’ ifadesini kullanan Karamollaoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

”Bir ülke düşünün ki millet, adaleti sosyal medya üzerinden sağlamaya çalışsın… Her gün Twitter’da bir suçlunun yakalanıp ceza alabilmesi için kampanyalar düzenlenir hale geldi. Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!” dedi.

”Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum; bir ülkede adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise zulüm var demektir.”

Adaletin devletin temeli olduğunu söyleyen Temel Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

”Temeli sağlam olmayan bir devlet ayakta duramaz. Bugün Türkiye’nin pekçok alanda sorunları ama en büyük problem adalet mefhumunun zedelenmesidir…

”Bir ülke düşünün ki millet adaleti sosyal medya üzerinden sağlamaya çalışsın. Her gün tweetlerle bir suçlunun yakalanıp ceza alabilmesi için kampanyalar düzenlenir hale geldi.

”Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü. Bir ülkede adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise zulüm vardır.”

YORUM YAP