DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘Biz beraber olduğumuz zaman, birlikte olduğumuz zaman bu ülkeye huzuru getiririz’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
‘Biz beraber olduğumuz zaman, birlikte olduğumuz zaman bu ülkeye huzuru getiririz’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Milliyetçi, muhafazakar kesim ile CHP arasında mesafe doğmuş ise bunun sorumluluğu CHP’ye aittir’ dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi İmam Hatipliler Eğitim Kültür Derneği’nin 60 üyesiyle video konferansla görüştü. Toplantıda Kılıçdaroğlu’ yla birarada bulunan Dernek Başkanı Ersin Şimşek’e, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını hediye edildi.

Görüşmede Kılıçdaroğlu’na ise Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, dernek üyelerine kendisine her soruyu rahatlıkla sorabileceklerini belirtti.

Kılıçdaroğlu, “Birbirimizi daha iyi tanımamız lazım. Biz beraber olduğumuz zaman, birlikte olduğumuz zaman bu ülkeye huzuru getiririz, bereketi getiririz. Kavgadan bugüne kadar hiçbir toplum hiçbir kişi hiçbir aile bir yarar sağlamamıştır. Huzur içerisinde kendi ülkemizde yaşamak, birlikte yaşamak, kardeşçe yaşamak isteriz. Benim gönlümde yatan bu” dedi.

Kılıçdaroğlu görüşmede “Milliyetçi, muhafazakar kesim ile CHP arasında mesafe doğmuş ise bunun sorumluluğu CHP’ye aittir.” dedi.

”CHP vekil, vatandaş sizin dertlerinizi dinlemezse sorumluluk CHP’de. Bugüne kadar oluşan mesafenin büyümesi CHP’nin kurduğu yanlış politikalardan. Şimdi CHP’nin yaptığı her kesime ulaşmak. Biz gelip anlatmayınca CHP’yi size rakiplerimiz anlattı. İstanbul’da vaiz kardeşlerimle konuştum. Konuştuktan sonra ‘CHP’yi böyle bilmiyorduk’ dediler” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

“CHP, ilahiyat fakültelerini, imam hatip okullarını, Diyanet İşleri Başkanlığını kurandır. Biz zaman içinde kopmuşuz ve şimdi o kopuşu gidermeye çalışıyoruz. Adalet mitinginde duvarları yıkacağız demiştim ve biz o duvarları yıkacağız. Kararlıyım.”

Kılıçdaroğlu başörtüsüle ilgili bir soruya “Başörtüsü konusunu Türkiye’nin temel sorunu haline getiren partilerden birisi CHP, kabul ederim. Ben CHP’yi eleştirmezsem size karşı samimi olmamış olurum. Kadının kılık kıyafetiyle erkeklerin uğraşması doğru değildir,” diye yanıt verdi.

 

 

YORUM YAP