DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘Cumhuriyet’imizi kuran Vizyonu İktidara Taşıyacağız’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
‘Cumhuriyet’imizi kuran Vizyonu İktidara Taşıyacağız’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında, ’14 Mayıs, tek adam rejimini savunanlarla Cumhuriyet değerlerini savunanların seçimi olacak. 14 Mayıs, hak yiyenlerle hakkın mücadelesini verenlerin seçimi olacak. 14 Mayıs, hukuku çiğneyenlerle hukuk düzenini inşa etmek isteyenlerin seçimi olacak. ‘ dedi.

Akşener, ‘Önümüzdeki seçimlerde biz, Cumhuriyet’imizin kurucu değerlerini iktidara taşıyacağız. Cumhuriyet’imizi kuran o fedakarlığı iktidara taşıyacağız. Cumhuriyet’imizi kuran o ahlakı, o adanmışlığı, o vizyonu iktidara taşıyacağız. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı.’ diye konuştu.

‘Bu Seçimde Ya Cumhuriyet’in Yeni Asrını Müjdeleyeceğiz Ya da…?’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdiği konuşmasında yaklaşan seçimin önemine vurgu yaptı.

‘Bu kararla beraber ya millet iradesini yeniden hakim kılacağız ya da sarayın büyüyen gölgesinde kaybolacağız. ya 85 milyon için zenginlik ve refahı seçeceğiz ya da yandaşların rant düzenine yol vereceğiz. ya Cumhuriyet’in yeni asrını hep birlikte müjdeleyeceğiz ya da ucube bir sistemin ilelebet devamına boyun eğeceğiz. ya güç hırsından yolunu kaybetmiş bir kişinin ihtiraslarına teslim olacağız ya da bir büyük millet olarak istibdattın karşısında ‘Hürriyet’ diye haykıracağız.

“Aslında Türk milleti olarak, ciddiyetsiz ve liyakatsiz bir zihniyetin devri iktidarında çok büyük bir sınav veriyoruz. Bu sınavın içinde, her gün saçma sapan hamasi açıklamalara yıpratılan sinirlerimiz var. Bu sınavın içinde, her gün akıl dışı karar ve uygulamalarla söndürülen umutlarımız var. Bu sınavın içinde, her gün bir büyük beceriksizliğin pençesinde çektiğimiz çile var. Ancak Türk siyasetinde daha önce eşi benzeri görülmemiş bu ucube döneme son vermek için, milletçe yapacağımız kritik bir seçim var. Ülkemizin ve milletimizin mutlu geleceği için vereceğimiz çok önemli bir karar var. Cumhuriyet’imizin ve demokrasimizin koşulsuz teminatı için atmamız gereken hayati bir adım var.’ değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAP