DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“BUNUN ADI BELEDİYECİLİK DEĞİL REZALETTİR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“BUNUN ADI BELEDİYECİLİK DEĞİL REZALETTİR”

DEVA Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Burak Ekiz, Karaali villalar bölgesinde yaşanan ve giderilmeyen sorunları sıralayarak, “Bunun adı belediyecilik değil, rezalettir” dedi.

HABER MERKEZİ-

DEVA Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burak Ekiz Karaali villalar bölgesinde yaşanan ve giderilmeyen sorunları peşpeşe sıralayarak yetkilileri sert dille eleştirdi. Karaali’de yaşayan ve buraya yolu düşen herkesin dağ gibi biriken sorunlardan rahatsız olduğunu söyleyen Burak Ekiz şu açıklamada bulundu: “Bu bölgede oturan ve bu bölgeye yolu düşen bütün Manisalı hemşerilerim, bölge sakinlerinin yaşadığı sıkıntılardan haberdar. Öncelikle her yağmur yağdığında bölge sakinleri mağdur oluyor, çünkü alt yapı sorunu yıllardır çözüme ulaştırılmadı. Ulaştırılamadı değil, ulaştırılmadı, hiç bir çalışma yapılmadı, yağışlar nedeniyle dolan, drenajı yapılmamış, gideri bile olmayan yollar dev göletlere neden oluyor. Peki alt yapısı planlanmadan milyonluk evlerin yapılıp vatandaşlara satılmasına neden müsaade edildi? Bölgenin durumuyla ilgili il ve ilçe belediyelerine defalarca kez şikayetçi olundu, neden yetkililerin kulakları bu kadar tıkalı? MASKİ neden bölgede çalışma yapmıyor? Belediyecilik bu mudur? Bu yüzyılda Manisa halkına reva görülen yaşam bu olmamalı. Vatandaşların bozuk yollar, toz toprak ve çamur nedeniyle her gün biraz daha deforme olan araçlarından tutun da, yolda yaya olarak bile yürümeye imkan bulamayışı, bebek ve engelli araçlarının kullanımının imkansız hale gelmesi, evlerin zemin katlarına kadar sular içinde kalması belediyecilik midir? Bunun adı rezalettir, belediyecilik değil.
Önümüzdeki sene belediye seçimlerine yakın bir tarihte mi bölgeyi ıslah edeceksiniz, problemleri göreceksiniz? Yıllardır vatandaşımızın çağrısına tıkanan kulaklarınız o zaman mı duyacak? Ama artık çok geç. DEVA Partisi yeni bir belediyecilik anlayışı ve çözümleri ile geliyor. Manisalı hemşerilerim merak etmesin, yıllardır çözmedikleri ve şehrimizin bir çok bölgesinde yaşanan, gidip bizzat görüp incelediğimiz alt yapı sorunları tarih olacak. Manisa’mızı AVM diyarı değil, modern bir kente dönüştüreceğiz. Şehir sakinlerinin huzurla ve güvenle yaşadığı yeni bir sayfayı hep beraber açacağız.”

 

YORUM YAP