DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cem Özleyen Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Cem Özleyen Güven Tazeledi

Taylan Plaza da düzenlenen Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Türk Yerel Hizmet- Sen Sendikası’nın 7.Olağan genel kurulunda Cem Özleyen güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

Genel kurula, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ali Algın, Mhp İl Başkanı Sayın Murat Öner, Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli, Tarım İş İzmir Bölge Başkanı Zafer Şişmanlar, TÜRKAV Manisa İl Başkanı Ali Yurddaş, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül ile birlikte Türkiye Kamu Sen şube başkanlar ile İl temsilcileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Maski Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ile Şube müdürleri katılım sağladı.

Birlik ve beraberlik vurgusunu yapıldığı konuşmalar da kamu çalışanlarının sorunlarına değinildi. Yeniden seçilen Cem Özleyen konuşmasında: “Gösterilen güvene ve verilen desteğe teşekkür ederek, biz büyük bir aileyiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ederek, gönülleri kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber – Hasret Dilek Delier

YORUM YAP