DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Dışarıdaki ve içerideki bozguncuların senaryoları birer birer deşifre oluyor.’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Dışarıdaki ve içerideki bozguncuların senaryoları birer birer deşifre oluyor.’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023’ü, milletimiz için yeni bir zaferin miladı hâline dönüştürmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu Açılış Töreni’ne katıldı. Ankara-Niğde Otoyolu Haymana Gişeleri mevkiinde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Vesayetle, terörle, kaosla, darbeyle, nice tuzakla durduramadıkları Türkiye’yi, ahlak ve vicdan dışı yeni oyunlarla rotasından çıkarmaya çalışanlar bir kez daha hüsrana uğrayacaktır” dedi.

‘Dışarıdaki ve içerideki bozguncuların senaryoları birer birer deşifre oluyor.’ 

Cumhuriyetin 100’üncü yılı olan 2023’ü, millet için yeni bir zaferin miladı hâline dönüştürmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

“Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe, hiç kimse bu ülkeyi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz. Dışarıdaki ve içerideki bozguncuların senaryoları birer birer deşifre oluyor. Vesayetle, terörle, kaosla, darbeyle, nice tuzakla durduramadıkları Türkiye’yi, ahlak ve vicdan dışı yeni oyunlarla rotasından çıkarmaya çalışanlar bir kez daha hüsrana uğrayacaktır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz, işte tüm bu gerçekleri gördüğü için, girdiğimiz her mücadelede, başlattığımız her projede, hamdolsun yanımızdadır. Türkiye’nin istiklal ve istikbal kavgası olarak gördüğümüz bu mücadeleyi, Allah’ın izniyle, ne pahasına olursa olsun zafere taşıyacağız” dedi.

YORUM YAP