DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cumhurbaşkanı: ‘Ey Batı neredesiniz? Niye sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz?’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı: ‘Ey Batı neredesiniz? Niye sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz?’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir süredir yürüttüğümüz ve önemli mesafe aldığımız harekatlarımızı önümüzdeki dönemde tehditlerin hala yoğun olduğu bölgelere doğru genişleteceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin PKK ile mücadele için Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’de yürüttüğü harekatların önemini vurguladı ve ”bu hadise, PKK terörüne karşı içeride ve dışarıda samimiyetsiz duruş sergileyen, örgütle ve uzantılarıyla merdiven altı işbirliği halinde olan herkesin gerçek yüzünü de tekrar gösterdi.” dedi.

“Terör örgütünü destekleyenlerin riyakarlıkları, öfkemizi kabartırken aynı zamanda attığımız adımların, yaptığımız harekatların, izlediğimiz politikaların doğruluğunu da teyit ediyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı: ‘Ey Batı neredesiniz? Niye sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz?’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir başka ülkenin başına gelse tüm dünyanın ayağa kalkacağı 13 masumun infazı hadisesinde gelen birkaç cılız ses dışında Türkiye’nin yanında kimseyi göremedik. Ey Batı neredesiniz? Niye sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz? Sizde böyle bir şey olduğu zaman yaygaralarınızdan geçilmiyordu. 15 Temmuz hadisesi oldu sesiniz çıkmadı. Şimdi bu hadise yine sesiniz çıkmıyor. Sesiniz çıksa da çıkmasa da biz görevimizi biliyoruz. Bu teröristlere Allah’ın izniyle bu ülkede fırsat vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençler, evvelallah Gabar’da, Tendürek’te, Bestler Deresi’nde bütün oraları bunlara biz zindan ettik, mezar ettik. Bundan sonra yine aynı şekilde buralar bunlara mezar olacak. İnlerine kadar giren bizim Mehmetçiğimiz, bizim jandarmamız, güvenlik korucularımız bundan sonra da aynı şekilde inlerine kadar girerek buralar bunlara mezar olacak. Durmak yok yola devam, bu böyle bilinsin.” diye konuştu.

“Güvenli bir alan oluşturma kararımızı pekiştirdi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan acıların milleti birbirine daha da yakınlaştırdığını, bağları sıkılaştırdığını aktararak “Gara hadisesi milletimizi ve devletimizi korumak için sınırlarımızın ötesinde güvenli bir alan oluşturma kararımızı pekiştirdi. Gara önemli bir bölgeydi, sıkıntılı bir bölgeydi ve Gara düştü, Allah’ın izniyle iş bitti. Bir süredir yürüttüğümüz ve önemli mesafe aldığımız harekatlarımızı önümüzdeki dönemde tehditlerin hala yoğun olduğu bölgelere doğru genişleteceğiz.” dedi.

YORUM YAP