DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Davutoğlu’ ndan çarpıcı mesajlar

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Davutoğlu’ ndan çarpıcı mesajlar

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 26. İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Yolsuzlukları dillendirmeye biz 2015 yılında başladık. Şeffaflık Yasası, İmar Yasası tekliflerini o zamanlarda gündeme getirdik. Aldığımız cevap “Çalışacak İl, İlçe Başkanı bulamazsınız’ oldu.” dedi.

“Otoriter sistemik yolsuzluğun merkezi bugün siyasettir. Kimse yukarıya güvenmeden, başına bir şey gelmeyeceğine inanmadan bu kadar açık yolsuzluklara tevessül edemez.” dedi.

‘Durun, haddinizi bilin!’

Son doğal gaz ve elektrik zamlarına ilişkin olarak zamanlamaya dikkat çeken Davutoğlu, ”Ya arkadaş, bir hafta bari bekleyin insanlar Zafer Haftası’nın sevincini yaşasın. Bu millete bu sevinci haram etti bu iktidar. Bu öyle yüzde 20’lik bir zam diye geçiştirilemez. Geçen sene Aralık ayında 500 Türk Lirası olan elektirik faturası 1320 Türk Lirası.” diye konuştu.

”Milletin karabasan gibi her türlü fatura ile ceza ile baskı ile üzerine üzerine gelceksiniz, sonra da bütün bunları unutturmak için din, vatan, millet edebiyatı yapacaksınız. İşte biz o zaman çıkar Gelecek kadroları olarak deriz ki; Durun, haddinizi bilin!

Gelecek Partisi 26. İl Başkanları katılımcıları toplantı gündeminden sonra temiz toplum, temiz siyaset anlayışının bir simgesi olan beyaz gömlekleriyle otoriter, sistemik yolsuzluk düzenin araştırılması için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu önderliğinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

YORUM YAP