Format Haber

ucuz escort bayan izmirbodrum escort bayanşişli escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortKadıköy EscortAnadolu Yakası EscortAtaşehir EscortBostancı escortŞirinevler Escort Bayanizmir escorthttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü Escortmobil proxy satın algrandpashabet girişankara escortescort marmaris

Dünya Yaşlanma Konseyi delege bekliyor

Dünya Yaşlanma Konseyi delege bekliyor
02 Ekim 2023 - 20:35
Adana escortÇukurova escortSeyhan escortAnkara escortMamak escortEtimesgut escortPolatlı escortPursaklar escortHaymana escortÇankaya escortKeçiören escortSincan escortizmir escortaliağa escortbalçova escortbayındır escortbayraklı escortbergama escortbeydağ escortbornova escortbuca escortçeşme escortçiğli escortdikili escortfoça escortgaziemir escortgüzelbahçe escortkarabağlar escortkaraburun escortkarşıyaka escortkemalpaşa escortkiraz escortkınık escortkonak escortmenderes escortmenemen escortnarlıdere escortödemiş escortseferihisar escortselçuk escorttire escorttorbalı escorturla escortbostanlı escortmavişehir escortalsancak escortüçyol escortbursa escortaltınşehir escortgemlik escortgörükle escortgürsu escortinegöl escortkestel escortmudanya escortnilüfer escortorhangazi escortsoğanlı escortyıldırım escortantalya escortakseki escortaksu escortbelek escortdemre escortdöşemealtı escortelmalı escortfinike escortgazipaşa escortgündoğmuş escortibradı escortkaş escortkemer escortkepez escortkonyaaltı escortkorkuteli escortkumluca escortlara escortmanavgat escortmuratpaşa escortserik escortalanya escortEskişehir escortGaziantep escortŞahinbey escortNizip escortŞehitkamil escortİstanbul escortMerter escortNişantaşı escortŞerifali escortMaltepe escortSancaktepe escortEyüpsultan escortŞişli escortKayaşehir escortBüyükçekmece escortBeşiktaş escortMecidiyeköy escortZeytinburnu escortSarıyer escortBayrampaşa escortFulya escortBeyoğlu escortBaşakşehir escortTuzla escortBeylikdüzü escortPendik escortBağcılar escortÜmraniye escortÜsküdar escortEsenyurt escortKüçükçekmece escortEsenler escortGüngören escortKurtköy escortBahçelievler escortSultanbeyli escortAtaşehir escortKağıthane escortFatih escortÇekmeköy escortÇatalca escortBakırköy escortKadıköy escortAvcılar escortBeykoz escortKartal escortşirinevler escortKayseri escortKocaeli escortGebze escortİzmit escortMalatya escortManisa escortMersin escortYenişehir escortMezitli escortErdemli escortSilifke escortAkdeniz escortAnamur escorttarsus escortMuğla escortBodrum escortMilas escortDalaman escortMarmaris escortFethiye escortDatça escortSamsun escortAtakum escortİlkadım escortAydın escortBolu escortDenizli escortDiyarbakır escortDüzce escortKonya escortKütahya escortSakarya escort

Küresel Çözüm Platformu’nun da desteklediği Dünya Yaşlanma Konseyi Türkiye Yaşlılık Meclisi Başkanı Dr. Kemal Aydın, Türkiye Yaşlılık Raporu’nun hazırlanmasıyla ilgili olarak 4 Ekim 2023 tarihine kadar kamuoyundan delege önerileri beklediğini belirtti.

Küresel Çözüm Platformu’nun da destek verdiği Dünya Yaşlılık Kurultayı için çalışmalar hız kazanırken, Dünya Yaşlanma Konseyi Türkiye Yaşlılık Meclisi Başkanı Getontolog Dr. Kemal Aydın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Ekim Ayında Türkiye Yaşlılık Raporu’nun hazırlanmasıyla ilgili olarak 4 Ekim 2023 Çarşamba gününe kadar “Türkiye Yaşlılık Meclisi” delegeleri için kamuoyundan delege önerileri beklediklerini kaydetti. Aydın yaptığı açıklamada “Dünya Yaşlanma Konseyi, Türkiye Yaşlılık Meclisi Delegeleri olarak, toplumda sevilen örnek davranışları ile liderlik yapan kişilerden yaşlıların sorunlarını araştırıp çözüm üretecek kişileri Dünya Yaşlanma Konseyi “Türkiye Yaşlılık Meclisi” delegesi olarak bir yıllığına önereceğiniz kişileri aramızda görmekten kıvanç duyarız. Bu kapsamda 81 ilden 81 delegeyi aramızda görmek istiyoruz” dedi. Türkiye Yaşlılık Raporunun hazırlanmasıyla ilgili olarak, Türkiye Yaşlılık Şura’sının kurulacağını, şurada Marmara Çalışma Grubu, Ege Çalışma Grubu, Akdeniz Çalışma Grubu, Karadeniz Çalışma Grubu, Doğu Anadolu Çalışma Grubu, Güney Doğu Anadolu Çalışma Grubu ve İç Anadolu Çalışma Grubu’nun bulunacağını ifade eden Aydın, Türkiye Yaşlılık Raporu’nda ise yaşlılarla ilgili mevcut durum, sorunlar, beklentiler ve çözüm önerilerinin ele alınacağını söyledi.
Küresel Çözüm Platformu da çalışmalara destek veriyor
Küresel Çözüm Platformu ve Network ağı olarak Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Yakınları Derneği, Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezleri Platformu, Dünya Yaşlanma Konseyi’nin çalışmalarına katılarak, konseyi her şekilde destekleme kararı almıştı. Yılların bilgi birikimi ve tecrübesi ile bu alandaki sorunları bildiklerini söyleyen Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı SHU.Hakan Berktaş, “Çağdaş dünyada artık insanlarımızın ömrü giderek artarken buna paralel olarak toplumumuzda yaşlılarımızın sayısı da hızla çoğalmaktadır. Bu durum toplumsal nitelikli projelerin devreye alınmasının gerekliliğini ortaya çıkarmaktadır. Biz Alzheimer-Demans –Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği olarak geçtiğimiz dönemde Yaşlılık Bakım Sigortası kanun teklifimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altına taşımıştık. Bu çabamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu dönemki vaatleri arasında yer bulmuş ve milyonlarca insanımız bizim bu gayretli çabalarımız neticesinde ortaya çıkan bu müjdeyle heyecanlanmıştı. Biz, Küresel Çözüm Platformu gerek ülkemizdeki gerekse dünyadaki dernekleri bir çatı altında toplayarak üretecekleri enerji ve sinerjiden ülkemize katma değer sağlamak amacıyla yola çıktık. Ülkemize ve insanlığa katkı sağlayacak, katma değer üretecek her türlü proje ve çalışmanın içindeyiz. Yaşlılık alanında güzel çalışmalara imza atan Dr.Kemal Aydın’ı yıllardır takip ve takdir etmekteyiz. Hem platform olarak hem de diğer paydaşlarımızla Aydın hocamızla çok güzel, verimli ve nitelikli projeler yürütmek için yola çıktık” dedi. Dr. Kemal Aydın Dünya Yaşlanma Konseyi (DUNYAK) Dünya Yaşlılar Günü etkinliği olarak Bakım Reformu Girişiminin (BRG) 25.Yılında Dünya Yaşlılık Raporunu hazırlamak üzere yaptıkları çalışmaya her kesimden destek istediklerini tekrarlayarak, “Raporda Dünya Yaşlanma Zirvesi ve Uluslararası Bakım Kongresinin 18.yılında dünyada ve ülkemizde yaşlanma, yaşlılık ve yaşlılarla ilgili sağlık ,bakım, rehabilitasyon, kür, emeklilik ve aktif yaşam alanlarında en iyi uygulamaları rapor edeceğiz” şeklinde konuştu. Berktaş ve Aydın yaşlılık alanında ülkemizde yaşanan gelişmeleri kapsamlı şekilde ele alacak Türkiye Yaşlılık Raporu’nun kamu kurumları, akademiler, özel sektör, sivil toplumları ve kanaat önderleri ile görüşülerek çok geniş çerçeveli şekilde hazırlanacağını belirttiler.

KÖŞE YAZARLARI
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

© Telif Hakkı 2020, Format Haber Tüm Hakları Saklıdır