DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

EFSANE MAKAS GERİ DÖNÜYOR

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
EFSANE MAKAS GERİ DÖNÜYOR

Manisa’da Ocak ayında yapılacak Berberler ve Kuaförler Odası başkanlık seçimleri için aday sayısı 4’e çıkarken, renkli kimliğiyle dikkat çeken eski başkan Emrullah Demirşah da ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla start verdi.

Haber: Nezih VAROL

Manisa’nın merkez ilçeleri Şehzadeler ve Yunusemre’de hizmet veren Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri, Ocak ayında yapılması öngörülen seçimlerde 4 başkan adayından birini belirleyecek. Mevcut Başkan Ali Bartu yeniden aday olduğunu açıklarken, karşısına genç akımın öncüsü olduğunu iddia eden Adem Şahin ve Yunusemre’den Ayhan Öci de çıktı. Ancak mevcut başkanın en önemli rakibi, eski başkan Emrullah Demirşah olacak, zira renkli kişiliği ve tecrübesiyle rakipleri içinde zirveyi görmüş tek isim.

Emrullah Demirşah 1984- 2002 yılları arasında başkanlık görevini başarıyla yürütmüş, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu yönetim kurulunda görev almış ve Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetim kurulunda bulunmuştu. Başkanlık yaptığı dönemde kadın kuaförlerine ve kadın olan meslektaşlarına yönelik etkin çalışmalarıyla gündeme gelen Emrullah Demirşah, kongrelerde omzuna astığı davul ve çaldığı zurnayla renkli görüntüler oluşturmuş, her kongreyi karnavala dönüştürmüştü.

‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla seçim çalışmalarına start veren Emrullah Demirşah, “Dönüşümde ki en büyük neden üyelerimi feraha ulaştıracak yeni projeleri hayata geçirmektir. Geçmişteki tecrübelerimi genç meslektaşlarıma aktaracağım ve onların da bana katacağı fikirlerle bambaşka bir oda misyonunu hayata geçireceğim. Artık Manisa’nın büyüdü, sorunlar da büyüdü, meslektaşlarımın çözülmesi gereken sorunları var, onlar için çaba harcayacağım ve kadın ile erkeğin her platformda eşit temsil edilmesine inanıyorum, yönetimde kadın meslektaşlarımızın erkekler kadar yer almasına özen göstereceğim” dedi.

YORUM YAP