DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ESNAF’A ‘DEVA’ ZİYARETİ

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ESNAF’A ‘DEVA’ ZİYARETİ

Manisa’da, DEVA Partisi il ve Şehzadeler ilçesi yöneticileri zorlaşan ekonomik şartlar nedeniyle kepenk kapatmak zorunda kalan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Haber: Nezih VAROL

DEVA Partisi Manisa il ve Şehzadeler ilçe yöneticileri çarşı ve pazar gezileri yaparak esnafla kucaklaştı. Zorlaşan ekonomik şartlar nedeniyle kepenk kapatmak zorunda kalan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen DEVA’lılar arasında sosyal işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Odabaşı, teşkilat işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sertaç Teker, Kurucu Üye ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Cansın Tunçdirek, Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik, Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı, hukuk ve adalet işleri başkanı Cem Kavci bulundu.

Esnafın kronikleşen sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen gruptan Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik şunları söyledi: “Bugünkü yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ilettik ve dertlerini dinledik. Tüm mahalle esnafının derdi aynı; geçim sıkıntısı. Bu süreçte yanlarında olduğumuzu bilmelerini, dertlerine deva olacağımızı, kalıcı çözümler üreteceğimizi bildirdik. Tüm mahalle sakinlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizim her kesimden halkımızla buluşmamız devam edecek, dertlerini dinleyeceğiz, sorunlarını ve devasını biliyoruz, bildiklerimizi anlatacağız, onları asla sorunlarıyla başbaşa bırakmayacağız”.

YORUM YAP