DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gelecek Partili Gökhan Eller Muhtar Ziyaretlerinde bulundu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gelecek Partili Gökhan Eller Muhtar Ziyaretlerinde bulundu

Manisa Gelecek Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller beraberindeki ilçe yönetim kurulu heyetiyle mahallelerin sorunları, halkın istek ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla ziyaretler yapıyor.

Gelecek partisi Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller, ilk etap muhtarlık ziyaretleri kapsamında Karaağaçlı, Hacıhaliller, Hamzabeyli, Veziroğlu, Yeşilköy, Yeniköy’e gitti.

Karaağaçlı Muhtarı Ali Kavas, Hacıhaliller Muhtarı Şeref Ocaklıgil, Hamzabeyli’ de Sami Türk, Veziroğlu’nda Çetin özün, Yeşilköy’de İbrahim Fındıkoğlu, Yeniköy’de Levent Bolut ile görüşen Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller, ‘’Muhtarların taleplerini belirledik, bazı bölgelerde yol, su ve elektrik olarak halkın temel taleplerinin bile karşılanamadığını gördük’ dedi.

Kırsal alanlarda, bazı mahallelerde sosyal devlet anlayışının büyük erozyona uğradığını söyleyen Eller, Muhtarların talepleri arasında resmi anlamda muhatap bulma sıkıntılarının da yer aldığını, çünkü TEDAŞ ile olsun, belediye olsun, dertlerini iletmediklerini, sorunlarına çözüm bulamadıklarını ifade ettiklerini belirtti. ‘’Mesela elektrik kesintileri yapılıyor, TEDAŞ’ tan açıklama yok, ayrıca yeniden açma konusunda zaman kayıpları ve maliyetler bel büküyor. Yollar bozuk, bazı yollara mıcır bile dökülmüyor. Su kesintileri yaşanıyor, neden niçin diye sorsak cevap bile verilmiyor.’’ dedi.

Çiftçilerin sorunlarına da değinen Gelecek partisi Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller ‘’’Manisa üzüm memleketi ama başfiyattan çok çok düşük rakamlara, 6 Liraya ürün verdiklerini söyleyen çiftçilerle görüştük, ürünlerini hak ettiği fiyattan satamamak çiftçiyi bitiriyor. Özellikle kırsal mahallelerde gördük, çiftçilik her haliyle büyük sıkıntılarla içiçe; şimdi hangi ürüne el atsan aynı sıkıntı yaşanıyor, ilaç parası, gübre gideri, su, elektrik maliyeti aldı başını gitti. Alımgücü çok düştü; sabit ücretli günlük masrafını yetiştirememe derdinde, esnaf maliyet açmazında, inanın görüyoruz insanımızın ağır zamlar altında yaşamaya mecbur bırakılması psikolojiyi bile çökertmiş, etiketlere yetişemiyorlar, tüm toplum kesimlerinde büyük bir kriz var.’’ açıklamasını yaptı.

‘’Halk iktidar değişirse sıkıntılar atlatılır ümidini taşıyor yoksa bu haliyle sistemde büyük bir muhatap bulma sorunu var; yetki ve denetim belli değil; kimi kime şikayet edeceğiz, işte Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Tek Adam rejiminin geldiği nokta bu!’ diyen Manisa Gelecek Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Gökhan Eller’in beraberindeki heyette teşkilat başkanı Emre İlhan; seçim hukuk başkanı Taner Koralp; İdari mali işler başkanı Fatma Dilan Mermer; başkan yardımcısı Ayşe Kaytancı yer aldı.

 

 

YORUM YAP