DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘Gün Cumhuriyete ve Ülkeye Sahip Çıkma Günü’

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘Gün Cumhuriyete ve Ülkeye Sahip Çıkma Günü’

İYİ Parti Manisa İl Başkan Adayı Erhan Dumlu, “Aldığım bayrağı daha ileri götürebilmek, geçmişi ile gurur duyacak, geleceğe umutla bakacak bir Manisa için göreve talibim” dedi.

Haber: Nezih VAROL

İYİ Parti Manisa İl Başkan Adayı Erhan Dumlu düzenlediği basın toplantısında aldığı bayrağı daha ileri götürebilmek, geçmişi ile gurur duyacak, geleceğe umutla bakacak bir Manisa için göreve talip olduğunu söyledi. Erhan Dumlu iktidarı eleştirdiği açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şu anda karşınıza partimizin kuruluş ateşinin yandığı günden beri çok severek, gerçekten yorulup, ama bir o kadar da keyif duyarak, şerefle, şevkle, arzuyla istekle üstlendiğim İl başkan yardımcılığı görevini sürdürürken, İl Başkanı adayı olarak çıkmış bulunuyorum. Ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik, açlık kol gezerken ben de hiç birşey yokmuş gibi huzur içinde oturamazdım.
Bizler, 20 yıllık iktidarları sonunda vaatte bulunmaktan başka birşey yapamayan AKP’ye dur demek için biraraya geldik, ampulü ile sadece kendi yandaşlarını aydınlatmayı seçen zihniyete dur demek için bir araya geldik, ben bu ülkeyi pazarlıyorum, satıyorum diye açıkça söyleyip, parsel parsel ülkeyi satanlara dur demek için bir araya geldik, Milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım diyen bir zihniyeti sandıkta kovmak için bir araya geldik. Manisa öncelikli sevdamızdır, ancak ülkemize, Cumhuriyetimize sarsılmaz bir sevda ile sarılırken, Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu çağdaş uygarlık hedefi bizlerin de hedefi olacaktır. Manisa’da büyük mesafeler aldığımız, kazandırdığımız üye kayıtları ve teşkilatlanma çalışmalarımız kamuoyunca da bilinmektedir. Birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sevgilerimi sunuyorum. Şimdi aynı hizmet anlayışı ile İYİ Parti Manisa il başkanı olarak partime ve Manisamıza hizmet etmek için karşınızdayım. Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü, gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günü, gün İl kongrelerimizde seçilen kim olursa olsun onun arkasında durma günü. Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle buradayım. Bu yarış artık tek başına koşulabilecek bir yarış değil, bu yarış Manisa’ya ve partimize değer veren ve değer katacak olan liyakatli dava arkadaşlarımla birlikte kazanacağımız bir yarış. Büyük hayaller, gönül birliği kurmuş, inanmış ve adanmış insanların kader birliğiyle gerçeğe dönüşür. Ben bu göreve Manisa’yı memleket bilenlerin adına talibim. Aldığım bayrağı daha ileri götürebilmek, geçmişi ile gurur duyacak, geleceğe umutla bakacak bir Manisa için göreve talibim. Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanı olduğunu biliyorum. Cumhuriyete sahip çıkma zamanı, kaderimize sahip çıkma zamanı olduğunu biliyorum. Artık hayata gönül rahatlığı ile baktığımız, yeni bir anlayışla yönetilen Türkiye istiyoruz. Bunun için de liyakatli dava arkadaşlarımla birlikte İl başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.”

YORUM YAP