DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HAKAN BERKTAŞ’A ANLAMLI PLAKET

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAKAN BERKTAŞ’A ANLAMLI PLAKET

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş’a Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından plaket verildi.

HABER MERKEZİ- Küresel Çözüm Platformu Başkanı ve Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediyesi başkan aday adayı Hakan Berktaş, Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği’ne bir nezaket ziyaretinde bulundu. Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde Hakan Berktaş’a, kurduğu ve yürüttüğü derneklerle Türkiye’ye çok büyük fayda ve katma değer sağladığı için teşekkür plaketi takdim edildi. Türkiye’de bir çok dernek bulunduğunu, ama bunların çoğunun işlevsiz ve fonksiyonsuz olduğunu dile getiren Hakan Berktaş, “Biz Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği’ni kurduktan sonra öncelikle ülkemizde bu dezavantajlı gruplar için neler yapabileceğimiz konusunda kafa yorduk. Türkiye’de Alzheimer, Demans ve Parkinson hastalarımızın sayısı gün geçtikçe artmakta. Zira, gelişen tıp teknolojileri ile birlikte insanlarımızın yaşam süresi uzuyor. Dolayısıyla insanlarımızın bu hastalıklara yakalanma riski de artıyor. Bu hastalarımızın bakımı noktasında sıkıntılar olduğunu gördük ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altına Bakım Sigortası Kanun Teklifimizi götürdük. Bakım Sigortası kanun teklifimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu dönemki vaatleri arasında yer alırken, milyonlarca hasta ve hasta yakınına gerçekten çok büyük bir müjdenin verilmesine vesile olduk” dedi. Küresel Çözüm Platformu olarak da özünde dünyadaki tüm Türk derneklerini bir çatı altında toplamak ve üretecekleri enerjiden ülkemize katma değer sağlamak amacıyla yola çıktıklarını dile getiren Berktaş şunları söyledi: “Bu platformumuz da ülkemize nitelikli katma değer sağlamak amacını taşımaktadır. Ülkemizdeki yabancılar vasıtasıyla onların ülkelerine ticaret köprüleri oluşturacak çalışmalar organize etmekteyiz. Diğer yandan dünyadaki Türk derneklerini bir araya getirerek, sosyal, sosyo-kültürel nitelikte projeler üretmekteyiz. İşlevsiz olan Türk derneklerinin işlevli hale gelmesini sağlayarak, gastronomi fuarları, iş fuarları organize ederek, sağlayacakları katma değerin direkt olarak ülkemize yansımasına ön ayak olmaktayız. Özellikle kültürel nitelikli 7 Kıta 7 Kitap projemizle kardeş ülkelerimizin tarihe damga vurmuş destanlarını bir kitapta toplayarak, kütüphanelik nitelikte önemli bir tarihsel yolculuğu başlatmış durumdayız. Bu çerçevede Fas ve Gambiya Büyükelçilikleri ile görüştük ve önemli bir yol kat ettik.”

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği yetkilileri bu çok önemli çalışmalara imza atan Hakan Berktaş’ın AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, kendisine bir plaket verdi.

YORUM YAP