DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

HAYDİ KAMPÇILAR GÖBÜ’YE

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAYDİ KAMPÇILAR GÖBÜ’YE

Zonguldak güneşin en güzel battığı şehirdir ve şehrin bâkir yörelerinden biri olan Göbü sahilinden de bir akşam üstü seyre daldığınızda bu inanılmaz gerçekliğe şahit olursunuz, tabi buraya geldiğinizde bağımlısı kalacağınız cennet parçasında masal gibi bir tatili, Günbatımı Huzur Camping’in doğayla bütünleşen farklı hizmet anlayışıyla macera tadında yaşayabilirsiniz.

HABER MERKEZİ- Karadeniz’in incisi Zonguldak güneşin en güzel battığı şehirdir ve şehrin bâkir yörelerinden biri olan Göbü sahilinden de bir akşam üstü seyre daldığınızda bu inanılmaz gerçekliğe şahit olursunuz. Kilimli ilçesine bağlı olan Göbü Köyü, Karadeniz kıyısında yer alan iki dağın arasında bulunuyor. Bölgeye ilk yerleşimin Cenevizliler döneminde başladığı tahmin ediliyor. Deniz kıyısında bulunan köyün yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki eşsiz kumsalı görenlerde hayranlık uyandırıyor. Kumsalın çevresi ise dağ ve denizin sunduğu etkileyici görüntülere sahip. Dahası; buraya geldiğinizde bağımlısı kalacağınız bu cennet parçasında masal gibi bir tatili, Günbatımı Huzur Camping’in doğayla bütünleşen farklı hizmet anlayışıyla macera tadında yaşayabiliyorsunuz. Günbatımı Huzur Camping, ahşap bungalov evleri, endemik bitkilerin ve birbirinden renkli çiçeklerin çevrelediği karavan alanları, altın renginde kumsalındaki çadır yerleri ve köyün yöresel yemeklerinin de yer aldığı, deniz mahsüllerinin mevsimine göre sunulduğu restaurantıyla doğa tutkunu tatilcilere ev sahipliği yapıyor.

HAYDİ KOŞ GEL BİR CENNET BURASI

Bir koşuda olmasa da, bisikletten karavana, otobüsten trene, dilerseniz tekneyle gelebileceğiniz, gelirken yeşilin her tonunu barındıran ormanların arasından kuş cıvıltıları eşliğinde geçeceğiniz, yaklaştıkça martı seslerini de duyacağınız Göbü’de, yanınızda sadece sırt çantanız bulunması yeterli olacaktır. Misafirperverliği ile ünlü köy halkı ve müşterilerini yakınları olarak gören işletme sahibi aile üyeleri, size her türlü ihtiyacınız olan malzemeyi temin edecek, huzur ve rahatınız için her koşulu sağlayacaktır. Dört mevsim ve her iklimde hizmet veren Günbatımı Huzur Camping’te elektrik, duş, wc, sıcak su, doğal kaynak içme suyu, internet erişimi ve benzeri bir çok hizmete erişebilir, ekolojik turizmin tüm imkanlarından yararlanabilir, yamaç paraşütü yapabilir, su üstü ve su altı etkinliklerinde bulunarak, mavi ve berrak suların keyfine varabilirsiniz. Ayrıca doğal bitkisel ürünler gibi, deniz ürünlerini de en doğal ve taze haliyle bulabilir, yetenekleriniz doğrultusunda balık, pavurya, midye gibi deniz hayvanlarını kendiniz avlayabilirsiniz.

TARİHE DOKUNACAKSINIZ

Göbü Köyü günümüzün en popüler macera yolculuğu türlerinden biri olan doğa yürüyüşlerine çok uygundur, zira bölgenin tarihi M.Ö. 1400’lü yıllara dayanan geçmişi bu yürüyüşlerin çok daha heyecan verici olmasını sağlamaktadır. Göbü ve çevresinde trekking yaparken Friglerden Bizanslılara, Selçuklulardan Cenevizlilere kadar bir çok uygarlığın ayak izlerine rastlayacak, antik kalıntıların arasında zamanda da yolculuk yapacaksınız. Yıldızların kapladığı gökyüzünün altında yüzünüze vuran serin rüzgarın etkisini yaktığınız kamp ateşiyle azaltacak, odun közünde mangal yaparken yörenin popüler türküleri eşliğinde dostlarla fasılın muhabbetine ortak olacaksınız. Unutulmaz anlar yaşayacağınız ve muhteşem anılar biriktireceğiniz Göbü Günbatımı Huzur Camping’in sosyal meyyada çok rahat ulaşacağınız fiyat bilgilerini gördüğünüzde şaşkınlık içinde kalacak, hiç vakit kaybetmeden seyahatinizi başlatacaksınız. Size şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz.

YORUM YAP