DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İbrahim Yıldırım Ermeni Meselesini Anlattı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İbrahim Yıldırım Ermeni Meselesini Anlattı
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi tarafından her ayın ilk perşembe günü düzenlenen “Manisa İrfan Meclisi Edebiyat Sohbetleri” nin konusu Sözde Ermeni Soykırımı / İddialar ve Gerçekler olarak belirlendi. 2 Mayıs 2024 Perşembe günü yapılan programın konuğu araştırmacı yazar İbrahim Yıldırım’ dı.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Başkanı, eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş programda İbrahim Yıldırım’ ın sunumunun birçok tarihi gerçekliği gözler önüne serdiğini belirterek ‘Sözde Ermeni Soykırımı konusunda gençlerimize ve dünyaya anlatılması gereken gerçekleri tek tek ele alıp analiz ettik. Ermenilerin ve Asala Terör Örgütü tarafından şehit edilen tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Anadolu toprakları üzerinde hak iddia eden Ermenilerin bu iddialarının asılsız olduğunu bir kez daha idrak etmiş olduk. Araştırmacı yazar misafirimiz sayın İbrahim Yıldırım hocamız sakin üslubu ile konuyu efradına cami, ağyarına mani olacak şekilde ayrılan sürede en güzel şekilde bizlere sundu.’ dedi.
Muzaffer Yurttaş programa katılımlarından dolayı başta konuşmacı İbrahim Yıldırım olmak üzere uzaktan yakından katılım sağlayan tüm konuklara teşekkür etti. Programa Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, üniversitelerden akademisyenler, eğitim camiası üyeleri, STK temsilcileri, dernek üyeleri katılım gösterdi. Yurttaş ayrıca salonu tahsis eden Yunusemre Belediye başkanına ve görevlilere teşekkür etti.
Programda Araştırmacı-yazar İbrahim Yıldırım Ermeni meselesi konusunda tarihi gerçekler ışığında çok önemli bilgi ve analizleriyle dinleyicilere önemli açıklamalar yaptı.

YORUM YAP