DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ’NE ANLAMLI ÖDÜL

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İNŞAAT MÜHENDİSLERİ’NE ANLAMLI ÖDÜL

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi tarafından düzenlenen törenle meslekte 25, 40 ve 50’nci yılını dolduranlara plaket ve onur belgesi takdim edildi.

Haber: Nezih VAROL

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi pandemi döneminde gerçekleştiremediği ödül törenini hafta sonunda yaptı. Natur Park’ta gerçekleşen ödül töreninde meslekte 25, 40 ve 50’nci yılını dolduran inşat mühendislerine plaketleri ve onur belgeleri takdim edildi. Manisa Şube Başkanı Fethi Nazım Obus, “Burada meslekte uzun yıllar görev yapan üyelerimize plaketlerini sunduk, onur belgelerini verdik, mesleğe yaptığı katkılardan dolayı onlara teşekkürlerimizi ilettik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz, iki yıldır böyle etkinlikler düzenleyemiyorduk. Herkes birbirini özlemiş” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası olarak birçok kampanya düzenlediklerini ifade eden Obus, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bunlardan bir tanesi de her şantiyede bir şantiye şefi sloganıdır. Mevzuatlarda bununla ilgili değişikliğe gidilmesi lazım. Her gün bir şantiye kazası yaşıyoruz. İşi bilenlerin işin başında olması gerektiğini düşünüyoruz. O yüzden bu kampanyamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bizim düşüncemiz her şantiyede bir inşaat mühendisi, her şantiyenin kontrollü bir şekilde ilerlemesi. Hem iş kazalarına son vermek adına, hem de yapılarımızın daha güvenli olması adına. Depremden sonra değil, depremden önce biz önlemlerimizi alalım diyoruz.”

YORUM YAP