DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Karadağ, Kent Konseyleri Birliği’nde Denetlemenin Başına Geçti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karadağ, Kent Konseyleri Birliği’nde Denetlemenin Başına Geçti

Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Seçimli Genel Kurulu’nda üyelerin oybirliğiyle Denetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

HABER MERKEZİ

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Seçimli Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleşirken, Türkiye genelinde 200’den fazla Kent Konseyi’nin iştirakçisi olduğu birliğin 3’üncü Genel Kurulu’na Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ da Manisa’yı temsilen katıldı. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin biraraya gelmesiyle oluşturulan kent konseyleri; kent yaşamı içerisinde kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, katılımcılığın artırılması konularında sivil toplumla kamu idaresi arasındaki diyalogun geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yapıyor. Manisa’nın tanıtımı, marka değerinin yükseltilmesi, kamu ve özel müteşebbis yatırımlarının hızlandırılması, hizmete ulaşımın kolaylaştırılması için kulis ve lobi faaliyetlerine imkan veren Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nde 3 dönemdir Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, gerçekleştirilen seçimli genel kurulda üyelerin oybirliğiyle Denetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Tüm üyelerin oylarını alarak oybirliği ile yetkilendirilen Ahmet Karadağ, “Manisa Kent Konseyi Manisamıza bir taş da ben koymak istiyorum diyen gönüllülerin biraraya geldiği, kapısı herkese açık olan, tek derdin Manisa olduğu bir oluşumdur. Şehrimizin sorunlarını ve bu sorunlara çözüm önerisi sunmak isteyen sesleri duyurmaya gayret ederek, Manisa’nın reçetesini her fırsatta kentte yaşayanlar adına kenti yönetenlere ulaştırmaya çalıştık. Tavsiye mekanizması olarak icra görevi yapan kurum ve kuruluşlarla vatandaşımız arasında bir bağ oluşturmaya gayret ettik. Ulusal çapta üstlendiğimiz bu görev vesilesiyle Manisamıza değer katmaya ve marka değerimizi yükseltmeye kent konseyimizin tüm bileşenleriyle birlikte devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılında yıldız gibi parlayacak bir Manisa hayal eden tüm Manisalıları kurmuş olduğumuz bu güçlü birlikteliğe davet ediyorum” dedi.

YORUM YAP