DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

KESKİN: “KONGREDEN DÖNEN AK PARTİLİ ARKADAŞLAR KARANTİNAYA ALINMALI”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
KESKİN: “KONGREDEN DÖNEN AK PARTİLİ ARKADAŞLAR KARANTİNAYA ALINMALI”

AK Parti’nin Ankara’da gerçekleştirdiği kongreye katılan Manisalı isimler için bir açıklama yapan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, “Kongreden dönen AK Partili arkadaşlar karantinaya alınmalı” dedi.

Ankara’da Türkiye’nin 81 ilinden katılımla gerçekleşen AK Parti kongresi sonrası, farklı tepkiler verildi. Manisa’dan da AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı’nın da içinde bulunduğu kalabalık bir grup otobüslerle Ankara’ya giderek, kongrede yerini aldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin’de kongreden dönen AK Partili isimlerin bir süre karantinaya alınması için çağrıda bulundu.

“ŞEHRİMİZİN İYİLİĞİ İÇİN”

Kongreye katılan kişilerin ailelerinin de risk altında olduğunu vurgulayan Başkan Keskin, “zor bir durumdayız, sağlık çalışanlarımız büyük emekler vererek mücadele ediyor. Kimi de şehit oluyor. Onların bu emeklerine daha fazla yüz çevrilmemesi lazım. Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz ve Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip Yemenici’ye çağrıda bulunuyorum. Kongreden dönen AK Partili arkadaşlar karantinaya alınmalı. Kendi ailelerinin sağlıkları da risk altında. Bir süre yurtlarda kendilerini misafir edelim” dedi.

Hasret Dilek Delier

YORUM YAP