DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kitap Kahvem kitapseverleri bekliyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kitap Kahvem kitapseverleri bekliyor

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Manisa Şubesi Kitap Kahvem Projesi kapsamında Yunusemre Millet Çarşısında oluşturulan Kitap Kahvem’de bir araya gelerek iastişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında proje yürütme kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleşti. Yunusemre Belediyesi Milet Çarşısında bulunan Kitap Kahvem’in resmi açılışı Eylül ayında gerçekleşecek.

Kitap Kahvem Projesi kapsamında Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısında hizmete açılan Kitap Kahvem’de bir araya gelen Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Manisa Şubesi 24. Dönem Manisa Milletvekili ve TDED Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş öncülüğünde istişare ve değerlndirme toplantısı yaptı. Eylül ayı içerisinde Kitap Kahvem’in resmi açılışını gerçekleştireceklerini kaydeden 24. Dönem Manisa Milletvekili ve TDED Manisa Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş, “Kitap Kahvem’in resmi açılışı için 2021-22 Eğitim Öğretim döneminin başlamasını bekliyoruz. Ama öğremcilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız sabah 09.00 ile 17.00 arasında da halihazırda açık olan Kitap Kahvem’e gelerek bir yandan çaylarını yudumlarken diğer yandan kitaplarını okuyabilirler” dedi.

Projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yunusemre Belediye Başkanlığı’na teşekkür eden Başkan Yurttaş, “Bugün sabah kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme toplantısında projeyle ilgili görev dağılımımızı da yaparak bundan sonraki süreçte de güzel faaliyetlere ve işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP