DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Küresel Çözüm Platformu açılımlarını sürdürüyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Küresel Çözüm Platformu açılımlarını sürdürüyor

Yerelden evrensele kuşatıcı misyonu ve vizyonuyla Küresel Çözüm Platformu, farklı organizasyonlara katılarak açılımlarına devam ediyor. MİAD’ın düzenlediği “Aile Anayasası” konferansına katılan Başkan Hakan Berktaş, Türkiye’de bir çok markanın sahibinin Malatyalı olduğuna dikkat çekerek, “Sektörü ne olursa olsun tüm işverenlerimizi küresel çözüm ticaret networkümüze katılmaya davet ediyorum” dedi.

Yerelden evrensele uzanan misyonuyla ve vizyonuyla Küresel Çözüm Platformu, farklı nitelikteki organizasyonlara katılarak hem kendini tanıtma hem de dünyayı kuşatacak proje, projeksiyon ve organizasyonlarını anlatma imkanları buluyor. Küresel Çözüm Platformu Başkanı Hakan Berktaş, Taksim Sofitol Hotel’de düzenlenen MİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Erdoğan’ın “Aile Anayasası” konulu kahvaltılı konferansına katıldı. Türkiye’deki iş dünyası, şirketlerin durumu ve yönetimiyle ilgili bir konferans veren Prof. Dr. İlhan Erdoğan, Türkiye’de aile şirketlerinde ortaya çıkan yanlışları kapsamlı şekilde anlattı. Şirketlerin aile üyelerine göre değil aile üyelerinin şirketlere göre davranması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “ Türkiye’de 100 yıllık ömrü olan şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Saysanız en fazla 5 veya 10 tanedir. Bu sayı dünyanın diğer ülkelerinde çok daha fazladır. Türkiye’de şirketlerin ömrünün böylesine kısa olmasının nedeni kurumsal davranmamaları, kurumsal olmayı başaramamaları, duygusal hareket etmeleridir. Türkiye’deki şirketlerde iş başındaki yöneticiler kurumsallığı geri plana atarak duygusal davranırlar, küstürmemek odaklı bir yönetim sergilerler. Bu da şirketlerin ömrünü kısaltır. Bu bağlamda şirketlerin uzun ömürlü olabilmesi için profesyonel şekilde idare edilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Berktaş: Malatyalı iş adamlarını bizimle işbirliğine davet ediyorum

Küresel Çözüm Platformu Başkanı Hakan Berktaş da programda yaptığı network çalışmasında ve tanıtımlarında, Türkiye’deki bir çok büyük markanın sahiplerinin Malatyalı iş adamları olduğunu belirterek, “Bu firmalara pazar paylarını artırmak, ürünlerini pazarlamak, gerek iç piyasada gerek dış pazarlarda yer edinebilmek için Küresel Çözüm Platformu’yla işbirliği ve güçbirliği yapmaya davet ediyorum. Küresel Çözüm Platformu, sektörü ne olursa olsun tüm markaların ürünlerinin pazarlanmasında ulusal ve uluslar arası boyutta çok nitelikli yol ve yöntem geliştirerek fark oluşturan bir organizasyondur. Platformu’muzun kurduğu ticaret ağı ve sistemi, Türkiye’deki yabancıları da aktif şekilde ticaretin içine çekmek amacındadır. Malatya’da üretim yapan bir firma veya markanın 10 tane pazarı bulunuyorsa, ürünlerinin satışını ve ihracatını bizim aracılığımızla ve kurduğumuz network aracılığıyla çoğaltabilirler. Zira Türkiye’de yaşayan yabancılar aracılığıyla bu pazarlarını genişletme, 10’dan 20’ye çıkarma fırsatlarına sahipler. Bu bağlamda Platformumuz sadece Malatya’daki markalara, iş insanlarına ve sektörlere değil Türkiye’deki herkese böyle fırsatlar sunmaktadır. Networkümüzde bulunan iş insanları ve ülkemizde yaşayan yabancılar aracılığıyla gerçekleşecek ihracattan ve pazar payından doğacak enerji, sinerci, katma değer, tam bağımsız ve güçlü bir ekonomiye kavuşmamızın anahtarı olacaktır. Ülkemizi ekonomik kıskaca almak isteyen emperyalistlerin hevesini kursağında bırakacaktır. Böylece ülkemiz dünyanın ilk 10 ekonomisi olma yolunda hızla ilerleyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunda biz de bu bağlamda bu şekilde üzerimize düşeni yapmış olacağız” açıklamasını yaptı.

TÜMBİFED Ödül töreni

Berktaş, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu’nun (TÜMBİFED) Akademik çalışmalarla hazırladığı Dedeman Hotel’de düzenlenen TÜMBİFED Akademi Kültür ve Bilim Ödül Törenine de iştirak etti. Akademi Kültür ve Bilim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin ve TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev’in açılış konuşmalarını yaptığı ödül töreninde de Küresel Çözüm Platformu Başkanı Hakan Berktaş, platformuyla ilgili tanıtım yapma fırsatı buldu.

YORUM YAP