DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN YÜRÜDÜLER

Yayınlanma Tarihi : Google News
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN YÜRÜDÜLER

LÖSEV Gönüllüleri ve Candost Doğaseverler Grubu, lösemili çocuklar için farkındalık yürüyüşü yaptı.

İnsanlarımızı lösemi hastalığına karşı bilinçlendirmek, tedavisi için erken teşhisin önemini vurgulamak ve lösemili çocuklarımıza doğru yaklaşımları öğretmek için 2 – 8 Kasım tarihlerini içine alan hafta Lösemili Çocuklar Haftası olarak düzenlenmişir.

Bu bağlamda çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan İzmir Lösev Gönüllüleri ve Manisa Candost Doğaseverler Grubu bir araya gelerek 22 Ekim 2023 tarihinde farkındalık için yürüyüş etkinliği düzenledi.

Candost Doğaseverler Grubu Başkanı Yaman Üzeyir, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Her şey çocuklar için. Lösemili çocuklarımızın farkına varalım ve erken teşhisle onları yaşatalım. Bu gün 40 candost doğasever arkadaşımız ile birlikte anlamlı bir etkinlik yaptık. Karakılınç’lı köyünden Çamlıca köyüne kadar 7 km doğa yürüyüşü ve doğa terapisi yaptık.

LÖSEV farkındalık yürüyüşümüz de LÖSEV gönüllülerine, bu tanışmayı önderlik eden Huriye Deniz’e, 29 Ekim Kadınları Derneğine, Karakılınçlı köyü sakinleri ve Muhtarına, İshak Çelebi Spor Kulübü Başkanı Gürhan Karaca’ya, destek veren tüm candostlara ve kocaman yürekleriyle bizleri evlerinde misafir eden Osman Sönmez – Aynur Sönmez ailesine binlerce teşekkür ederim.

Yeşili sev, doğayı koru, yaşam boyu spor yap, sağlıklı kal sloganıyla daha nice anlamlı etkinliklerde buluşmak dileğiyle.”

Haber – Hasret Dilek Delier

YORUM YAP