DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MADOST’TAN Başkan Zeyrek’e Tebrik Ziyareti

Yayınlanma Tarihi : Google News
MADOST’TAN Başkan Zeyrek’e Tebrik Ziyareti

Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) Dönem Başkanı Hakkı İşcan, Kurucu Başkan Recep Kafes ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin çok faydalı ve verimli geçtiğini belirten Başkan İşcan, “Görüşmemizde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Başkanımız bizlerden fikir beklediğini belirtti. Önümüzdeki dönemde aylık ya da iki ayda bir yapacağımız toplantılara katılmak istediğini ifade etti. Toplantıların her birinin Manisamızın farklı bir ihtiyacı ve sorunu ile ilgili olmasını, bu sorunlarla ilgili beyin fırtınası yapılmasını ve sonrasında ortak akıl ile çözüm yolları bulunmasını arzu ettiğini söyledi,” diye konuştu.

Başkan Zeyrek’in, “Mart’ta benim için siyaset bitti, artık sadece Manisa ve Manisalılar için çalışma vakti geldi,” dediğini aktaran İşcan, “Başkanımız her görüşe ve siyasi partiye eşit mesafede olduğunu, herkesle Manisa’nın menfaatleri için kol kola girmeye hazır olduğunu ifade etti,” dedi.

Başkan İşcan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’i tebrik etti ve yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP