DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Manisa AGD’den İsrail’in zulmüne tepki

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Manisa AGD’den  İsrail’in zulmüne tepki

İsrail´in Gazze´ye yaptığı saldırıda hunharca katlettiği siviller ve çocuklar için Manisa´da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Cuma namazı sonrasında Filistin´de zulme uğrayana Müslümanlar için dua edildi. Namaz sonrası basın açıklaması yapan Anadolu Geçnlik Derneği İsrail´in her hareketinin takipçisi olacaklarını söylediler. Düzenlenen gıyabi cenaze namazına ve basın açıklamasına Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özen’de katılımıyla destek verdi.

Tüm Yurtta olduğu gibi Manisa’da da Cuma namazı sonrasında İsrail’in Filistin ve Gazze’de katlettiği sivil ve çocuklar için gıyabi cenaze namazı kılındı, dualar edildi.
Pandemi kurallarına uyularak kılınan cenaze namazında Manisalılar tek yürek olarak cami avlusunu doldurdu.

Namaz sonrası Anadolu Gençlik Derneği ‘kahrolsun İsrail’ sloganları tekbir ve kelime tevhid eşliğinde bir basın açıklaması yaptı. AGD (Anadolu Gençlik Derneği ve MGV (Milli Gençlik Vakfı) Manisa İl Başkanı Hüseyin Eroğlu tarafından yapılan açıklama da (02:36 – 03:05) “Siyonist “İsrail, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır.
Siyonist İsrail’in attığı her adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz.
Biz terörist İsrail’in fırsatını bulduğunda, bu coğrafyayı ateşe vermekten, insanları sömürmekten, köle yapmaktan ya da öldürmekten çekinmeyeceğini biliyoruz. Terör örgütü İsrail de şunu bilsin ki biz de, ne ölmekten, ne de öldürülmekten korkmuyoruz ve terörist İsrail’e yaptığı her küstahlığın, şımarıklığın hesabını soracağız” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP