DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MANİSA DEVA’YA CANSIN TUNÇDİREK ATANDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
MANİSA DEVA’YA CANSIN TUNÇDİREK ATANDI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir süre önce Prof. Dr. Süreyya Sakınç’ın istifasıyla boşalan Manisa İl Başkanlığı görevine, siyasetin sevilen siması Cansın Tunçdirek’i atadı.

Haber: Nezih VAROL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir süre önce Prof. Dr. Süreyya Sakınç’ın istifasıyla boşalan İl Başkanlığı görevine, Manisa’da sivil toplum ve siyaset dünyasının sevilen siması, parti kuruluşunun ilk neferlerinden Cansın Tunçdirek’i atadı. İl ve ilçe örgütleri tarafından da memnuniyetle karşılanan atama sonrasında bir açıklama yapan Tunçdirek, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Çok kıymetli Manisalılar, kıymetli dava arkadaşlarım; Bugün itibariyle Deva Partisi Manisa İl Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım! Bu onurlu ve kutsal görevi şahsıma layık gören Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beyefendiye, Teşkilat Başkanımız Sadullah Ergün beye, Deva Partisi’nin birbirinden değerli GMYK üyelerine, ilçe başkanlarımıza ve İl yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım. Genel Başkanımızın ve tüm Deva Partisi kadrolarının hayali olan daha adil, daha özgür, daha zengin bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Başta ülkem ve Manisam için hayırlı ve uğurlu olsun.”

YORUM YAP