DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Manisa Gelecek Partisi’nden Şehitlerimiz için Başsağlığı Mesajı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Manisa Gelecek Partisi’nden Şehitlerimiz için Başsağlığı Mesajı

Manisa Gelecek Partisi İl Başkanı Yaşar Artar Kuzey Irak’ ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı. Yaşar Artar şehitlerimiz arasında bulunan ve önceki dönemlerde Manisa Gelecek Partisi Gençlik kollarında da görev yapan Enes Budak’ ın şehadetini anarak tüm şehitlerimize rahmet diledi. İl başkanı Yaşar Artar açıklamasında,

‘Her türlü terörist faaliyeti lanetliyoruz. Nasıl ki cumhuriyeti birlikte kurduysak, aynı birliktelikle cumhuriyetimizi ve devletimizi birlikte koruyacağız. Türk de bizim Kürt de bizim kardeşimiz. İçimize ayrıştırıcı bölücü tohumlar serpmek isteyen fırsatı ganimet bilen hazırda bekleyen çakalları dikkate almamalıyız. Biz Türk milletinin ayrılmaz kardeşliğinin mimarları olmaya devam edeceğiz. Böyle elem ve ıstırap verici bir haberle sarsıldığımız bir günde milli birlik ve bütünlüğümüz adına daha sıkıca kenetlenmemiz gerek.

Ortada büyük bir oyun var, uyanık olalım.

PKK yi Kürt vatandaşımızla özdeşleştirme gayretine giren emperyalizmin içimize saldığı hainlere inat kardeşliğimizi hiçbir oyunun bozamayacağını yeniden göstermekten bir an vazgeçmeyeceğiz.

Şehitlerimizin ateşi sadece baba ocağını ana kucağını yakmadı tüm ülkeyi yaktı. Bizi yakanlar yanacaklar bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Şehitlerimize rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Vatan sağolsun.’

YORUM YAP