DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği’nden protokol

Yayınlanma Tarihi : Google News
Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği’nden protokol

TC. MEB Özel Manisa İngiliz Kültür Derneği Dil Kursu British Culture ile Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Manisa İngiliz Kültür Derneği Dil Kursu Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği üye, çalışanları ve 1. Derece yakınlarına yönelik olarak çocuk ve yetişkinler için genel dil eğitimleri ve sınıf eğitimlerinde geçerli olan protokol anlaşması imzaladı.

Manisa British Culture yabancı dil eğitimlerinde Avrupa Dil Portfolyosu sistemine uygun olarak düzenlenen programlar ile eğitim sonunda Avrupa Birliği tarafından akreditasyonu (2012.R004 Turkey – British Educational Affairs- BEDAF – Model for university students) ve uluslararası geçerliliğe sahip sertifika vermekte.

Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Erkan Özşen tüm üye, çalışan ve ailelerinin British Culture Yabancı Dil Eğitimi fırsatıyla kendilerini geliştirmeleri adına bu anlaşmaya memnuniyetle imza attığını belirterek, British Culture Halkla İlişkiler Yetkilisi Elvan Bürçer’e teşekkür etti.

YORUM YAP