DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Manisa topyekün Deprem bölgesine kitlendi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Manisa topyekün Deprem bölgesine kitlendi

CHP ve İYİ partiden sonra Gelecek Partisi de depremzedelerin içini ısıtacak lojistik destek tırlarını deprem bölgesine alkışlarla uğurladı

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Türkiye peş peşe gelen iki depremin şokunu yaşarken 10 ilde binlerce binaların altında kurtarılmayı bekleyenler, kurtarılanların sıcak yemek,su, giyinme ve ülkenin yer yerinden deprem bölgelerine yardım yağıyor.

CHP ve İYİ parti Manisa örgütlerinden sonra Gelecek Parti il teşkilatı da depremzedelerin içini ısıtacak lojistik destek tırlarını deprem bölgesine alkışlarla uğurladı.

Öncelikle kıyafet, gida, araç gereç yardımlarının yoğun olarak destek verildiği yardım kampanyalarında Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı da yoğun çalışma yapıyor.

“ÇOK ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ DEPREMİ YAŞAYAN KARDEŞLERİMİZ İNANIN ZOR DURUMDA.”

Yardım tırını deprem bölgesine dualarla gönderen Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak;

“Vatandaşlarımız tam bir birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Çok zor günlerden geçiyoruz, depremi yaşayan kardeşlerimiz inanın zor durumda. Biz de Gelecek Partisi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu zamana kadar İl Başkanlığımıza bünyesinde 2 tıra yakın yardım malzemeleri hazırladık, İlçe teşkilatlarımız da yoğun bir çaba harcayarak yardım toplamakta. Ben tüm Manisalılara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu günlerde kenetlenmiş olmamız, birlik ve beraberlikle hareket etmemiz bu toprakların kimyasında var, inşallah en az zararla bugünleri de geride bırakırız. Maalesef bize ulaşan bilgilere göre çok kötü bir olayla karşı karşıyayız, en büyük eksikliğin şu an için beslenme, barınma ve giyim olduğunu görmekteyiz; elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için adeta savaşıyoruz yüreğimiz ve dualarımız depremzede kardeşlerimiz için.” Dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından organize edilen yardımda ayrıca bazı çocuklar oyuncaklarını da depremzede çocuklara hediye ettiler. Gönderilen oyuncaklar içerisinde yer alan bir mektup ise okuyanları duygulandırdı.
Eylül Elif Mutlu imzalı mektupta “ Sizi çok seviyorum.Bunlar benim oyuncaklarım sarılınca üşümezsiniz “ yazısı okuyanları da duygulandırdı.

YORUM YAP