DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MESODA DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
MESODA DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTILAR

‘Manisa Esnaf Odası’nda Değişim Zamanı’ sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Ahmet Emre Kurt, yapılamayanı yapacaklarını, “Ben değil biz” diyeceklerini ifade etti.

Haber: Nezih VAROL

‘Manisa Esnaf Odası’nda Değişim Zamanı’ sloganıyla yola çıkan Ahmet Emre Kurt ve ekibi, düzenledikleri basın toplantısıyla seçim yarışı için start verdi. Kurt, basın toplantısında şunları söyledi: “Değişim sloganıyla yola çıktığımız bu yürüyüşün ilk adımı olan toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Geçmişten gelen ahilik kültürünün yaşatıldığı esnaf odaları, birliğin, dirliğin ve dayanışmanın devam ettirildiği, zor günlerde omuz omuza, yan yana olunduğu, sorunlarında çözüm arandığı ve proje üretildiği üyelerin menfaati için çalışan kurumlardır. Şehzadeler şehri, Ahi Evran yolu Manisamızda ilimizin en büyük ikinci odası olan Manisa Esnaf Odası’na (MESO) ekibimizle birlikte talip olduk. Bin 800’e yakın üye sayımızla Olağan Genel Kurulumuzda siz değerli üyelerimizin karşısına çıkarak güveninizi isteyeceğiz.”

“YOL ARKADAŞI OLACAĞIZ”

30 yıllık esnaflık geçmişiyle kendisinin ve ekibinin tüm üyelerin görüş ve önerileriyle esnafa yol arkadaşlığı yapmak, sorunlarına çare, dertlerine derman olmak istediğini belirten Kurt, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Son dönemde özelliklede pandeminin de etkisiyle ekonomik ve yapısal sorunlardan dolayı zor günler geçirdik ve bu süreçte yalnız bırakıldık çalacak kapı aradık. Bu zaman zarfında odamızın yanımızda olması ve sorunlarımıza çözüm üretmesini bekledik. Ancak olmadı. Oluşan bu boşluğu doldurmak ve daha kötü günler gelmeden önlem alkmak adına kollarımızı sıvadık. Amacımız odamızı sadece üye aidatı toplayan bir kurum olmaktan çıkarıp, proje bazlı çalışan, esnafın altın terine, emeğine değer kazandırmaya çalışan bir oda haline getirmektir. Önümüzdeki günlerde sizlerin de geniş katılımlarıyla birlikte yapacağımız toplantıda projelerimizi açıklayacağız. Esnafımız için gelecek güzel günlerde buluşmak temennisiyle teşekkür ediyorum.”

YORUM YAP