DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MİMARLAR HAFTASI’NA VİTRA İMZASI

Yayınlanma Tarihi : Google News
MİMARLAR HAFTASI’NA VİTRA İMZASI

Manisa Mimarlar Odası Temsilciliği tarafından düzenlenen Mimarlar Haftası kapsamında, Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan’ın girişimiyle Manisa’ya kazandırılan Vitra’nın işbirliğiyle tanıtım kokteyli düzenlendi.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Mimarlar Odası Temsilciliği tarafından düzenlenen Mimarlar Haftası kapsamında, Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan’ın girişimiyle Manisa’ya kazandırılan Vitra işbirliği ile düzenlenen tanıtım kokteylinde, Vitra uzmanları ünlü markanın tasarladığı ürünlerini tanıttı.

45 Otel Seminer salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, bütün mimarların haftasını kutladı. Taşkan, Vitra ailesine yeni dahil olduklarını ifade ederek, “Bizi büyük bir aile yapacak olan mimarlardır. Vitra gibi bir marka değerini anlatmak için bilgili, eğitim almış insanlara ihtiyacımız var. Onun için bizim markamızın bilinirliği sizlerin sayesinde Manisa’da var olacak. Vitra mimari tasarımlara önem veren, yatırım yapan bir firmadır. Manisamızın bir markaya ihtiyacı vardı. Belki bir yerde risk aldık ama ben bu şehrin çocuğuyum. Onun için bu şehre değer katmak beni onurlandırıyor. Ömrüm yettikçe de bütün yatırımlarımı bu şehre yapacağım” diye konuştu.

Manisa Mimarlar Odası Başkanı Yasemin Gümüş, Vitra ailesine bu etkinliği gerçekleştirdiği için teşekkür etti. Gümüş, Mimarlar Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını, bu etkinliğin de bunlardan biri olduğunu kaydetti. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu da bir mimar olarak böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

YORUM YAP