DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MİMARLAR HASRET GİDERDİ

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
MİMARLAR HASRET GİDERDİ

Mimarlar Haftası, Manisa Mimarlar Odası tarafından hafta boyunca düzenlenen değişik etkinliklerin ardından gala yemeği ve plaket töreniyle sona erdi.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Mimarlar Odası tarafından gerçekleşen Mimarlık Haftası plaket töreni ve gala yemeği ile sona erdi. Manisa Mimarlar Odası tarafından Giritligil Hotel’de düzenlenen programda meslekte 30 ve 20 yılını geride bırakan mimarlara plaket takdim edildi.

“GENEL MERKEZE SORUNLARIMIZI İLETİYORUZ”

Manisa Mimarlar Odası Başkanı Yasemin Gümüş, geleneksel plaket töreni yapmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Gümüş, “Bu hafta Mimarlar Odası’nın bütün birimlerinde coşkuyla kutlanıyor. Bu hafta boyunca çeşitli etkinlikler yaparak haftamızı kutladık. Pandemi dolaysıyla 1,5 yıldır pek bir araya gelemedik. Etkinliklerimiz azaldı. Bu dönemde yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Pandemi nedeniyle bazı çalışmalarımızı oda olarak yönetim olarak online gerçekleştirdik. Normalde biz temsilciliğiz. Daha önceleri temsilciliklerin genel merkez yönetim kuruluna katılmaları yoktu. Genel merkez seçimleri sonrasında artık temsilciliklerde toplantılara katılmaya başladı. Bizde katılıyoruz. Son iki toplantı Bursa ve Muğla’da yapıldı oda olarak katılım sağladık. Çünkü temsilcilik olarak bu toplantılara katılmamız önemli. Çünkü biz buradaki sorunlarımızı İzmir şubeye anlatıp onun genel merkeze ulaşıp ulaşmadığını bilemiyorduk. Ama artık direk kendimiz istediğimiz her şeyi orada söyleyebiliyoruz” dedi.

YORUM YAP