DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Özdağ: ‘Büyük balıkların yırtıp geçtiği, küçük balıkların ağa takıldığı bir sistem olmamalı!’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Özdağ: ‘Büyük balıkların yırtıp geçtiği, küçük balıkların ağa takıldığı bir sistem olmamalı!’

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı’ nın 1. Olağan Genel Kongresine katılan Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanlığı referandumundan sonra iktidarın parti devletine dönüştüğünü iddia etti.

‘’Büyük balıkların yırtıp geçtiği, küçük balıkların ağa takıldığı bir sistem olmamalı’’ dedi.

24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 12. Eylül’ ün 40. Yılına hatırlatmada bulundu: ‘’O dönemde gençler kamplara bölündü. Darbelerle birçok Anadolu insanı kamplara bölüştürüldü. 28 Şubat dönemi ve 15 Temmuz darbe süreçlerinde de bir nesil heba edildi!’ dedi.

Özdağ, gençlerin omuzlarında iktidarı ele geçirenlerin daha sonraları kamplaşmayı arttırdıklarını ifade etti.

Türkiye’de hukuku adaletle buluşturmak için yola çıktıklarını söyleyen Selçuk Özdağ, 15 Temmuz’dan  6 ay sonra ve olağanüstü koşullarda Cumhurbaşkanlığı referandumuna gidildiğini ve ardından  iktidarın parti devletine dönüştüğünü söyledi.

‘’Türkiye’ de bugün bir külliye iktidarı var. İktidar milletvekilleri halkın karşısına çıkamayacak durumda. Yasaklar artıyor. Adalet, liyakat ve demokrasi konuları geri plana itildi; gelir dağılımı iyice bozuldu,’’ dedi.

Gelecek Partisi olarak pandemi koşullarında bile hızlı bir örgütlenme sağladıklarını söyleyen Özdağ, siyasal kamplaşmayı değil ortak aklı işleteceklerini ve üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünü yerleştireceklerini söyledi.

YORUM YAP