DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Özgür Özel: ‘Z kuşağı onun yerine karar vermenizden, dayatmada bulunmanızdan hoşlanmıyor.’

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özgür Özel: ‘Z kuşağı onun yerine karar vermenizden, dayatmada bulunmanızdan hoşlanmıyor.’

Önceki gün yasalaşan sosyal medya düzenlemesi konusundaki tartışmalarda, ‘sansür’ geliyor iddiası tartışılıyor. CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel, ”Yapılanın bir intikam ve bir gelecek tasarımı olduğundan kimsenin şüphesi yok. Z kuşağı onun yerine karar vermenizden, dayatmada bulunmanızdan hoşlanmıyor. Belki bizi susturursunuz ama gençleri susturamaz ve onların seçimde size kesecekleri cezadan kurtulamazsınız.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel konuşmasında, (kanunlaşan) teklifteki unutulma hakkına değinip, bunun siyasilerin geçmişlerini temize çekmek için kullanılmaması gerektiğini savundu.

CHP Grup Başkanvekili Özel, TBMM’de yaptığı açıklamada sosyal medya düzenlemesinde iktidarın Almanya örneğine atıf yaparak, “Keşke Almanya’da olan her şey Türkiye’de olsa da en son düzenleme bu kalsa, bunu da alsanız. Her kuşu tuttunuz da bir tek leylek mi kaldı Almanya’dan getirmedik. Bir örnek bulmuşlar, Almanya üzerinden Türkiye’ye bunu dayatıyorlar. Almanya sosyal medya kanununu 2 yıl tartıştı. Siz ‘2 gün tartışmadan geçirelim’ diyorsunuz. Almanya-Türkiye karşılaştırması birbirinden tamamen ilgisiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP