DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

”Pandemi Kuşağı’ büyük bir aile olduğumuzu deneyimleme fırsatını verdi!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
”Pandemi Kuşağı’ büyük bir aile olduğumuzu deneyimleme fırsatını verdi!”

İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı, 24 Şubat tarihinde gerçekleşen Çalışan Deneyimi Zirvesi kapsamında düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer aldı. Bu yıl online olarak yapılan zirvede düzenlenen “Çalışan Deneyimi Stratejisinde İdeali Yakalamak” konulu panel, Dr. Zeki Yüksekbilgili’nin moderatörlüğünde gerçekleşti. Panelde, İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı ile birlikte Ebay / Gittigidiyor Çalışan Deneyimi Direktörü Murat Yüksel ve Turkcell HR Center of Excellence Directorü Seray Kerimak konuşmacı olarak katıldı.

Panelde İzocam’ın çalışan deneyimi stratejileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı, stratejilerini; “Güçlü bir işveren markası olmak ve çalışanlarına mükemmel bir çalışan deneyim yolculuğu kazandırmak” olarak tanımladı.

“Pandemi sürecinde büyük bir aile olduğumuzu deneyimleme fırsatımız oldu”

Pandemi süreciyle birlikte hızla değişen koşulları da değerlendiren Gözdehan Çaycı, “Pandemi Kuşağı diye bir şey var artık, hepimizi etkiledi, ortak bir paydada buluştuk. Liderlik, iletişim, eğitim, gelişim, tüm uygulamalar artık bir de pandemi kuşağına göre yenilenmiş oldu. İzocam olarak yenilikçilik ve çeviklik tutumlarımızı pandemi sürecinde çok doğru kullandık. Sürecin başlangıcından itibaren çok hızlı aksiyonlar aldık. Hem tesislerimizde hem ofislerimizde yeni çalışma düzenleri oluşturduk. Bir takım gibi hareket etmeyi ve büyük bir aile olduğumuzu deneyimleme fırsatımız oldu. Çalışanlarımızın kaygısını giderebilmek için tüm kriz ve önlem planlarımızı anlık olarak çalışanlarımızla paylaştık. Halen, online 7/24 psikolojik destek, tıbbi destek, sağlıklı yaşam konusunda uzman destekleri sağlıyoruz. Liderlerimiz ekiplerini sonuç ve çözüm odaklı yöneterek iş planlarını oluşturuyor. Hiçbir çalışanımız işini aksatmadı, büyük fedakarlıklarla 7/24 fırın teknolojisi olan işyerlerimizde işe gelip gittiler, korkularını bastırıp kendilerini amacımıza ve hedefimize odakladılar. Birçok şeyi ölçüyoruz ancak bazen bazı şeyleri yaşarken deneyimliyorsunuz. Biz pandemide çalışanını önemseyen, değerli  gören liderler ve şirketine gerçek bir tutkuyla bağlı çalışanlar gördük” dedi.

YORUM YAP