DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

PAZARCILAR DESTAN YAZACAK

Yayınlanma Tarihi : Google News
PAZARCILAR DESTAN YAZACAK

Baba mesleği olan pazarcılığı biriken sorunları çözmek için sivil toplum mücadelesi vererek sürdürmek isteyen Destan Bulgay, Manisa Pazarcılar Odası Başkanlığı’na aday oldu.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası’nın 7 Ocak’ta gerçekleşecek başkanlık seçiminde aday olacağını açıklayan Destan Bulgay, “Bu camiada nefes aldığım müddetçe her türlü vazifeye hazır oldum ve olacağım, görev istenmez, verilir, öncülük yapmamı isteyen tüm esnaf arkadaşlarımın desteği ile adayım” dedi. Destan Bulgay, Teras 2’de basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirdiği adaylık tanıtım toplantısında pazarcı esnafına seslenerek şunları söyledi: “35 yılı aşkın süredir baba mesleğim olan pazarcılığı büyük bir gurur ve şevk ile yapmış bir arkadaşınızım. Daha önce de aday oldum, maalesef görev yapmak nasip olmadı, ama ne bu mesleğe olan sevdamı, ne de çocukluğumu, gençlik yıllarımı geçirdiğim bu camiadaki görev aşkımı asla kaybetmedim. Hep söyledim, hep de söyleyeceğim; bu camiada nefes aldığım müddetçe her türlü vazifeye hazır oldum ve olacağım. Görev istenmez, görev verilir, hizmet aşkınız varsa en önde de, en arkada da yürümeyi bilmelisiniz. Öncülük yapmamı isteyen tüm esnaf arkadaşlarımın desteği ile 7 Ocak’ta yapılacak Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğumu tüm camiamız ve kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Allah utandırmasın İnşallah.”

“Seçimde adını yazacağız, seçimde Destan yazacağız” sloganıyla konuşması sık sık kesilen Destan Bulgay, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle adil ve adaletli olacağız, şeffaf olacağız, çalışkan olacağız. Esnafımızın ekmek ve emek mücadelesinde olduğunu unutmadan herkese eşit ve hakkaniyetli olacağız. Sorunları da, sorumluluğumuzu da biliyoruz. Ben yaptım oldu mantığıyla değil, ortak akıl üretip doğruyu bulup onu uygulayacağız. Görkemli binalarda oturmak için değil, esnafımızın ekmeğini arttırmak için adayız. Avrupa’nın 200 kentini geride bırakarak en gözde yatırım kenti seçilmiş Manisamıza mevcut pazaryerleri yakışıyor mu? Manisamız bunu hak ediyor mu? Esnafımıza ve Manisa halkıma modem pazaryerleri kazandırabilmek için göreve talibiz. Yapılacak kongremizin camiamız ve bütün Manisa halkı için hayırlı olmasın temenni ediyorum.”

YORUM YAP