DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SAADET GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
SAADET GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

Bir dizi ziyaret ve çalışma için Manisa’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan, il binasında yaptığı açıklamada, Manisa’da her sokakta her dükkanda Saadet Partisi’nin konuşulduğunu söyledi.

HABER MERKEZİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan Manisa’da açıklamalarda bulundu. Manisa’da bir dizi ziyaret ve çalışma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Arıkan, Manisa’da hangi sokağı gezdiyse, hangi dükkana girdiyse Saadet Partisi’nin çok büyük teveccüh gördüğünü ifade etti.

“MANİSA’DAN VEKİL ÇIKARACAK GÜÇTEYİZ”

İl binasında ManisaTeşkilatı ile bir araya gelen Başkan Arıkan, seçimlerin yaklaştığına vurgu yaparak, “İktidarları bir darbeler bir de ekonomi götürür. Biz ilkini tasvip etmiyoruz ve inanıyoruz ki artık darbeler dönemi sona ermiştir. Ama ekonomik olarak çok kötü bir tablo ile karşı karşıyayız. Akşam ile sabah arasında sürekli zam oluyor, market fiyatları ateş pahası. Artık ekonomik anlamda canı yanmayan kimse kalmadı. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkesin canı yanıyor. İşadamları da bu durumdan muzdarip, bu anlamda halkta bir huzursuzluk var, bu işi düzeltecek tek kadro da Milli Görüş Saadet Partisi kadrolarıdır. Cumhuriyet tarihinde ilk defa denk bütçeyi yapan biziz. Yine bu ekonomik krizden ülkeyi çıkaracak olan da biziz. Burada İl Başkanımız Zekayi Yılmaz ve ekibinin çalışmaları çok önemli. Bu ana kadar yaptıkları bizleri son derece memnun ediyor. Çok gayretli çalışmaları var. inanıyoruz ki bu çalışmalarla Manisa’dan Meclis’e milleti temsil eden vekilleri göndereceğiz” dedi.

YORUM YAP