DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“SAĞLIĞIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUYORLAR”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“SAĞLIĞIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUYORLAR”

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak halkın sağlığı uğruna şehit olan sağlık çalışanlarına minnettarlığını sundu.

Haber: Nezih VAROL

Tıp Bayramı’nın yıl dönümünden Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından kutlama mesajı yayımlandı. Türkiye’de Tıp Bayramı olarak kutlanan, 14 Mart vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, sağlık çalışanlarının salgın döneminde büyük mücadeleler verdiğini belirtti. Kesin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık çalışanlarımızın evlerinden ve ailelerinden uzak kaldığı şu günlerde, onlar için ne kadar güzel sözler de dile getirsek, ne kadar teşekkür de etsek yeterli olmayacaktır. Bu süreçte onlar için elimizden gelen en güzel teşekkür, pandemi kurallarına uyarak, ailelerine daha erken kavuşmalarını sağlamak olacak. Sadece bu dönem de değil, şartların daha normal olduğu zamanlarda da bu hassasiyeti sağlık çalışanlarımıza göstermemiz gerekmektedir. Özellikle üzücü şiddet olaylarının yaşandığına çoğu kez tanık olduk. Bunlar asla kabul edemeyeceğimiz davranışlar. 14 Mart Tıp Bayramı’nın yıl dönümünde kendilerine minnetle teşekkür ederken, Tıp Bayram’ını kutlarım. Sağlık mücadelesi verirken şehit olan tüm sağlık çalışanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.”

YORUM YAP