DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Sağlıkta e-görüntüleme muayeneleri 2 kat arttı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Sağlıkta e-görüntüleme muayeneleri 2 kat arttı

Hasta ve doktorun sanal ortamlarda bir araya geldiği internet üzerinden görüntülü muayene hizmetleri büyük kolaylık sağlıyor; bu süreçte e-görüntüleme muayeneleri 2 kat arttı.

Pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen sağlık sektöründe de dijitalleşme rüzgarları esiyor

Hasta ve doktorun sanal ortamlarda bir araya geldiği internet teknolojisine rağbet artı. Pandemi sürecinde acil değilse hastaneye gidilmemesi önerilen kişiler için görüntülü muayene hizmeti büyük kolaylık sağlıyor.

Hastanelerde Yeni Normalimiz

Pandem sürecinde hastanelere gitmekten çekinen vatandaşların bu tarz uygulamalara ilgi gösterdiğini belirten Romatem Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Holoğlu, “Teknolojinin tıbba yardımını en çok hissettiğimiz dönemi yaşıyoruz. Dünya’nın neresinde olursanız olun doktoru evinizin ortamına getiren sanal görüşmelere ilgi nisan ayının başından itibaren artmaya başladı. Birçok hastanede bu konuda hizmet veriyor. Bu muayene biçimini ilerleyen zamanlarda hayatımıza giren yeni normalimiz olarak kabul edebiliriz” ifadelerinde bulundu.

e-görüntülemede Hastaneler online 

Holoğlu e-görüntüleme teknolojisinin kullanılmasında öncelikle ‘Online Danışmanlık’ hizmeti hastanelerde  ilgili formu doldurup uygun gün ve saate  7/24 bu hizmetten yararlanılabildiğini söyledi.

YORUM YAP