DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SANATA KUCAK AÇAN DUVARLAR

Yayınlanma Tarihi : Google News
SANATA KUCAK AÇAN DUVARLAR

Eviniz ve işyeriniz en önemli yaşam alanlarınızdır; eğer dört duvar arasında farklı bir tasarım yaratmayı istiyorsanız dekoratif boya sanatından yararlanabilir, duvarınızı bu işin ressamı Ayşe Kızılgüney’e emanet edebilirsiniz.

Haber: Nezih VAROL

Hiç kuşkusuz eviniz ve işyeriniz en önemli yaşam alanlarınızdır. Bir ömrün büyük bölümünün yaşandığı dört duvar arasında farklı bir tasarım yaratmayı isteyenler artık dekoratif boya sanatı ve sanatçılarıyla tanışıyor. Dekoratif boya her mekana, her alana uygulanabilen, kullanıldığı mekanlara dizayn ve dekor anlamında zerafet, şıklık, değer katan teknolojik bir ürün. İç mimarlıkla sanatın buluştuğu, hayal gücünün zorlandığı, kişiye özel sınırsız duvarlar sunan ve son kat iç cephe boya türlerinden biri olan dekoratif boya ile yaşam alanlarınıza harika bir doku kazandırabilirsiniz.

MİLA İLE BULUŞMA

Eğer duvarınızı sanatla buluşturmak, zarafet, şıklık ve değer katmak istiyorsanız hiç kuşkusuz iyi bir ekibe ve yetenekli bir dekoratif boya ressamına ihtiyacınız olacak. Türkiye’de bu sanata hakim ressamlar ise bir elin parmak sayısı kadar az. Neyse ki Manisa’da Mila Boya ekibi ve bu ekibin hünerli dekoratif boya ressamı Ayşe Kızılgüney var. Genç ve yetenekli ressam kendisi, ekibi ve firmasının sürecini şöyle anlattı: “Mila Boya 20 yıl önce boya fabrikası olarak hizmete başladı, dekoratif boya işine gireli de 4 yıl oluyor, bu süre içerisinde şubeleşiyor, şu an 20’nin üzerinde şubesi bulunuyor. Manisa şubesini mimar ve ressamlardan oluşan üç kişilik bir ekiple kurduk, işin başında olmamıza rağmen duvarları baştan yaratmak için bir çok anlaşma yaptık.”

NASIL DEKORATİF BOYA RESSAMI OLDU?

Ayşe Kızılgüney kağıt üzerine ilk çizgisinden, dekoratif boya ressamlığına uzanan sürecini ise şöyle anlattı: “Benim hikayem ise ilkokul yıllarına dayanıyor, karikatür yapmayı çok seviyordum, çizimlerim burada gelişti, bir cafede, otobüste veya parkta karşımdaki insanları çizmeye başladım, canım sıkıldığı anlarda, her aklıma geldiğinde çiziyordum, sonra işletmesi olan bir çok arkadaşımın mekan duvarlarına resimler yapmaya başladım, çok olumlu tepkiler aldım, beni ve duvar resimlerimi başkalarına da önerdiler, artık duvarlara resim yapmak için teklifler alıyordum, o ana kadar bu iş benim için hobiydi, gelir kapısı olarak görmüyordum, ama geldiğim noktada bir kazanç elde ediyorum, ileri de 3 boyutlu duvar süslemesine de geçmeyi düşünüyorum, duvarları sanatla buluşturmayı seviyorum, işimi severek yapıyorum.”

YORUM YAP