DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Selçuk Özdağ’ dan MHP’ li Akçay’ a ‘ironik’ cevap

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Selçuk Özdağ’ dan MHP’ li Akçay’ a ‘ironik’ cevap

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın Manisa’da basın mensuplarına yönelik yaptığı açıklamada; “6’lı masa yuvarlak ve gevşek” ithamlarına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözleri üzerinden ironik yanıt gecikmedi. Özdağ Bahçeli’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin resmi sayfasında da yer alan ve hala silinmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili ağır ithamların bulunduğu açıklamasının video kaydını paylaşarak “Sizi ilkeli,dürüst ve ahlaklı bir siyasete davet ediyorum. Beni kaale almayacaksanız bari liderinizi dinleyin” ifadesinde bulundu.

Özdağ sosyal medya sayfasından paylaşımı şu şekilde;

“Bunlar son zamanlarda bir acayip hallere büründüler. İçişleri bakanları ikide bir; Amerika bizi  LGBT’li yapmak istiyor,”yapamaz “diye haykırıyor, (ne alakası varsa) Gurup sözcüsü milletvekilleri de medyanın karşısına geçmiş muhalefet temsilcilerine; neyi ima ettiğini çocukların bile anladığı cinsel temalı yakıştırmalar yapıyor. Tamam siyasi erdem konusunda bir sıkıntınız var, peki bu ahlaki erozyonun sebebi nedir?Sizi ilkeli,dürüst  ve ahlaklı bir siyasete davet ediyorum. Beni kaale almayacaksanız bari liderinizi dinleyin.”

DEVLET BAHÇELİ ERDOĞAN HAKKINDA NE DEMİŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 19 Temmuz 2014 yılında yayınlanan ve “Türk Milletine Tarihi Çağrısı.” başlığıyla yayınlanan açıklamasının bir bölümünde şu ifadeler kullanılmıştı:

”Deyim yerindeyse Türkiye düşmanları ikinci defa Polatlı’ya kadar gelmiş, milli bünyeyi ele geçirmek, milli varlıkları gasp etmek maksadıyla AKP’yle ihanet sedirine yerleşmişlerdir. AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan zıvanadan çıkmakla kalmamış; akıl, gönül, kalp ve milli değerlerle arasını tamamıyla açmış, bölücü çevrelerin, küresel mihrakların kuryesi, kutup başı ve iktidardaki adamı olarak sivrilmiştir.

Unutulmasın ki, iç ve dış sorun alanlarının birbirine eklemlenerek kontrolden çıkması ufukta beliren kanlı ve vahşi parçalanma dinamiklerini harekete geçirecektir.(…) Vicdanlı ve namuslu her vatandaşım Türkiye’nin milli ve tarihi haklarını korumakla, gözetmekle ve yarınlara taşımakla mükellef olduğunun bilincinde olmalıdır.

Aday Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması halinde Cumhuriyet ölümcül yara alacak, Türk tarihi makas değiştirecek, millet bölücülüğün kafesine hapsedilecektir.

Aday Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması Sevr taraftarlarının 94 yıl sonra Çankaya çıkması demektir.

Aday Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması İzmir’de denize dökülenlerin hesap sormak üzere tekrar ayağa kalkması, Çanakkale’de püskürtülenlerin bir kez daha şanslarını denemeleri demektir.

Ve aday Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması PKK’nın, HDP’nin, Türkmen katillerinin, Müslüman canına kast edenlerin, Türk hasımlarının, Barzani’nin, IŞİD’in, BOP’un, Haçlı emellerinin, El-Kaide’nin, Boko Haram’ın, Taliban’ın, yolsuzluk çetelerinin Çankaya’yı mesken tutması anlamına gelecektir.

Türk milleti böyle bir bozguna elbette izin vermemelidir, inancım odur ki vermeyecektir.”

YORUM YAP