DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Başkan Adayımızdır’

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘Selçuk Özdağ Manisa Büyükşehir Başkan Adayımızdır’

Gelecek Partisi Manisa Şehzadeler ilçesi başkanı Gökhan Eller, Manisa Büyükşehir Başkan adaylığında Selçuk Özdağ’ ı görmek istediklerini ve ‘Yeni Bir Manisa’ sloganıyla şehrin gelişiminde tarihi bir rol üstleneceğine inandıklarını söyledi.

Gökhan Eller, ’Selçuk Özdağ bizim Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayımızdır” dedi.

Gökhan Eller Gelecek Partisi’nin Manisa’da istişare buluşmaları toplantılarında Selçuk Özdağ’ın adaylığı konusunda halktaki heyecanı paylaştıklarını, Özdağ’ın dürüst ve ilkeli siyasetin, nezaket ve üslubu ile örnek kişiliğinin kamuoyunda karşılığı olduğunu belirtti.

Gökhan Eller, Manisa Büyükşehir seçimlerinde Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevinde bulunan, Saadet/Gelecek Partisi meclis grup başkanı sayın Selçuk Özdağ’ ın geniş kesimlerin ittifakıyla Manisa halkını kucaklayacak bir aday olduğunu ve ‘Yeni Bir Manisa’ sloganıyla Manisa Büyükşehir Belediye başkan adaylığını desteklediklerini’’ söyledi.

‘’Selçuk Özdağ Manisalılarla iletişimini hep açık tutan, sorunlarına eğilen, onlarla bağını hep sıcak tutan; hangi parti ve düşüncede olursa olsun, milli birlik ve demokrasi esasında, hukuk içinde tüm çabasını memleketin gelişimine harcamaktan çekinmeyen ve mesai saati olmadan her zaman Manisalıların hizmetine koşan bir hemşerimizdir. 4. dönem mecliste vekillik, AKP genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğu dönemde namuslu, hakkaniyetli tavrıyla, devletin tüm imkanları elinin altındayken alnı ak çıkan, eli temiz bir siyasetçimizdir.

”Şimdi Manisa onun adaylığını bekliyor. Özdağ’ ın belediyelerimizi etkin ve verimli yatırımlar ile ekonomik, tarihsel, kültürel pek çok alanda büyük başarılarla tanıştıracağına inanıyoruz’’ dedi.

YORUM YAP