DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SELENDİ DEVA “VELİ KAYA İLE DEVAM” DEDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
SELENDİ DEVA “VELİ KAYA İLE DEVAM” DEDİ

DEVA Partisi Selendi İlçe Başkanlığı seçimi tek liste ile gerçekleşirken, daha önce atama ile göreve gelen Veli Kaya güven tazeledi.

Haber: Nezih VAROL

DEVA Partisi Selendi İlçe Başkanlığı seçimi hafta sonunda gerçekleşti. Daha önce atama ile göreve gelen Veli Kaya, tek liste olarak katıldığı kongreden güven tazeleyerek ayrıldı. Veli Kaya, ekibiyle birlik ve beraberlik içinde ilçe halkına hizmet vermek için yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Selendi’de partimize benim beklediğimden çok daha fazla ilgi var, özellikle Genel Başkanımız Ali Babacan’a inanan, O’nun bilgi ve tecrübesine güvenen insanlarımız var, tüm köylerimizi geziyorum, görüşüyorum, sohbet ediyorum, ‘Sen varsan oyumuz sana, partini de beğeniyoruz, Ali Babacan bakan olduğu dönemde çok başarılı bir hizmet verdi, ekonomi en iyi dönemini yaşadı’ diyorlar. Selendimiz çiftçi memleketidir, tek geçim kaynağımız tarımdır, şu anda ektiğimizin, alın terimizin karşılığını alamıyoruz, çoğu çiftçi ekmeyi, biçmeyi bıraktı, biz belediyeyi aldığımızda çiftçimize destek olacağız, teşvik vereceğiz, ürününü değerinde satmasını sağlayacağız. İlk işim Tarım Bakanı ile görüşmek olacak, birebir sorunları yaşayan çiftçiyim, ne sorunumuz varsa anlatacağım. Şu an bakanlık bizimle adeta alay ediyor, komik teşvikler veriyor, her şeye zam geliyor, maliyetler artıyor, onların verdiği teşvik komik kalıyor, bu şartlarda üretim yapmamız imkansız.”

Toplantıya katılan DEVA Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç da bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, ülkemizin en zor döneminde sorumluluk üstlenmiştir ve ben bunu Kurtuluş Savaşı’ nda verilen mücadeleye benzetiyorum, çünkü bugün biz de demokrasimizin güçlenmesini sağlamak ve geleceğimizi kurtarmak için kendimizi ortaya koyduğumuz bir süreçten geçiyoruz, bunun için maddi, manevi tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemiz hiç bir döneminde bu kadar endişe duyulan günler yaşamadı, ilk defa insanlar acaba kurulacak mı diye endişe ediyor, ilk defa çocuklarımız yarınlarını yurt dışında arama çabasına girdi, ancak biz buradayız ve Kurtuluş Savaşı vermiş insanların çocukları olarak ülkemizin geleceği için mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bugün henüz ikinci yaşınızı doldursak bile iktidar olmayı ortaya koyuyoruz, gelecek için sabır, özlem ve ideallerimizi kaybetmediğimiz sürece de iktidara geleceğiz, insanlar gerçekleri gördükçe partimize olan katılım artıyor. Partimiz her görüş ve düşünceden insanımızın içimizde siyaset yapabilmesine olanak sağlıyor, Türkiye Cumhuriyeti’ne aidiyet hissiyle bağlı olan herkese kapımız açıktır.”

YORUM YAP